Közélet

Napi összefoglaló: Jakab Ferenc szerint már ősz előtt elérheti Magyarországot a negyedik hullám, Pádár Nikolett aranyérmes lett a junior úszó EB-n

Jó hírrel indítottuk a mai napot Szegeden, hiszen a mindössze 15 éves szegedi úszó, Pádár Nikolett aranyérmes lett a junior úszó EB-n. Koronavírus fronton viszont Jakab Ferenc, virológus szerint nem állunk olyan jól, a professzor arra figyelmeztetett, hogy korai még fellélegeznünk, nem küzdöttük le a járványt, sőt, már ősz előtt elérheti Magyarországot a negyedik hullám. Dőlj hátra és zárd a napot a Szeged365-tel, mutatjuk a nap legfontosabb híreit!

JAKAB FERENC: MÁR ŐSZ ELŐTT ELÉRHETI MAGYARORSZÁGOT A NEGYEDIK HULLÁM

Jakab Ferenc, virológus, a koronavírus-kutatási akciócsoport vezetője a Magyar Nemzetnek adott interjújában arra figyelmeztetett, hogy korai még fellélegeznünk, nem küzdöttük le a járványt, sőt, már ősz előtt elérheti Magyarországot a negyedik hullám, kis szerencse kell ahhoz, hogy az augusztust még megússzuk.

FILMEKEN MUTATJA BE AZ ÚJ JÁRVÁNYÜGYI SZABÁLYOZÁSOKAT AZ MTÜ

Több nyelven elérhető kisfilmekben mutatja be a turizmust érintő legfontosabb járványügyi információkat a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ).

TÖBB ÓRÁS VOLT A VÁRAKOZÁS A HATÁRON RÖSZKÉNÉL, ÁSOTTHALOMNÁL ÉS CSANÁDPALOTÁNÁL

A szabadságukra Nyugat-Európából hazatérő vendégmunkások és a nyaralni indulók miatt intenzív a forgalom a röszkei autópálya- és közúti határátkelőhelyen, az ásotthalmi átkelőnél, Románia felé pedig Csanádpalotánál – tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szombat délelőtt az MTI-t.

A SZEGEDI PÁDÁR NIKOLETTA ARANYÉRMES LETT A JUNIOR ÚSZÓ EB – N

Szeged ismét a legjobbak között, bravúros győzelem született a junior úszó Eb-n! Pádár Nikoletta aranyérmet nyert 200 méter gyorson a Rómában zajló bajnokság pénteki versenynapján.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb