Sport

Beszöktünk a Chill-Fit Body-ba, ilyen egy testkezelés közelről

Mozgáshiány, túlevés, elhízás… ismerős kifejezések? Minden harmadik magyar elhízott a járvány alatt – állapította meg egy tavasz végi, hazai kutatás, a jelenség pedig különösen fájó a nyári bikiniszezon kellős közepén. Erre nyújt megoldást a szegedi Molnár Nóra vállalkozása, ahol szegedi hölgyeknek segít felvenni a kesztyűt a szemtelenül felszökött kilókkal szemben.

A Chill-Fit Body stúdióban jártunk, ahol Nórit “bevetés” közben csíptük el egy sztorizós interjúra:

Nóri hat éve foglalkozik masszázzsal, az általa alapított Chill-Fit Body szalonban a hagyományos, kézi megoldások mellett olyan kütyükkel és spéci módszerekkel várja vendégeit, mint az Ultratone izomstimulátor vagy a Wiener testtekercselés.

A fenti Szeged 365 videó forgatása közben egy komplett testkezelés részesei lehettünk, amely többek között a narancsbőrt eltüntető kézi cellulit-masszázstól kezdve egy speciális, vákuumos eljáráson át az Ultratone izomstimulátorig szinte mindent tartalmazott, amire egy női (vagy éppen férfi) testnek szüksége van.

BARÁTNŐ ÉS PROFI SZAKEMBER, EGY SZEMÉLYBEN

Nóra hat éve foglalkozik masszázzsal, ebből háom éve már alakformálással is segíti a szegedi vendégeket. Régi álma volt, hogy saját szalont nyisson, és éppen akkor lépett a tettek mezejére, amikor a legtöbben inkább kivárásra játszottak, a járvány kellős közepén. A sors őt igazolta, bejött neki, a Chill-Fit Body egyre jobban pörög, de mint ott jártunkkor elmondta, nem a volumenre, a “sok vendégre” hajt, hanem a teljesen személyre szabott szolgáltatáscsomagra és a teljes exkluzivitásra.

Ott jártunkkor az egyik vendége ez utóbbira alaposan ráerősített: “Nóri mindannyiunk legjobb barátnője” – szúrta oda nevetve a 40-es éveiben járó hölgy, aki csak annyira ugrott be, hogy hozzon az interjúalanyunknak egy meglepetéskávét.

Kipróbálnád?

Rád férne egy kis törődés?

Keresd a Chill-Fit Body-t, IDE kattintva, vagy az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

cím: Szeged, Csaplár Benedek utca 4/b
telefon:  30/503-3504

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: ข่าวกีฬา
'Fel a tetejéhez' gomb