Mindenmás

Elaszabadultak az indulatok: inzultálta a vendégeket, majd egy 11 centis késsel fenyegetőzött a szegedi férfi

A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a férfival szemben, aki idén télen, egy szegedi hamburgerező alkalmazottait azzal fenyegette meg, hogy leszúrja őket – olvasható az Ügyészség honlapján. Mint írák, az eset még február 16-án történt Szegeden.

A vádirat szerint a vádlott 2021. február 16. napján, a déli órákban megjelent a büfé előtt, ahol szóban inzultálni kezdte az egyik sorban álló vendéget. Az alkalmazott ennek befejezésére illetve a távozásra szólította fel, amin a vádlott felháborodott, és agresszíven kezdett viselkedni, majd hangosan szitkozódva a kiszolgáló ablakot is belökte. Az emiatt a büféből kilépő két alkalmazott előtt a férfi ruházatából egy 11 cm-es pengehosszúságú kést vett elő, majd azzal hadonászva fenyegetőzött tovább.

FELFEGYVERKEZVE ELKÖVETETT GARÁZDASÁG MIATT KELL MOST FELELNIE

A vádlott kihívóan közösségellenes, részben személy, részben dolog elleni erőszakos magatartása a jelenlévőkben riadalmat, megbotránkozást keltett. A vádlottat a rendőrség munkatársai még aznap azonosították és őrizetbe vették, s előterjesztésük alapján az ügyészség indítványozta a férfi letartóztatásának elrendelését is. Az elvégzett nyomozás adatai alapján a járási ügyészség most felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt emelt vádat a férfi ellen. A vádemeléskor is letartóztatásban lévő vádlott bűnösségéről a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb