Kikapcs

Vasárnap is felpezsdül az élet Szegeden: most hétvégén ünnepel a Rádió 88, jön a 31. szülinapi parti

Augusztus 8-án ünnepli 31. születésnapját a Magyarország legrégebbi kereskedelmi rádiója, vagyis a Rádió 88, ezt pedig becsületesen meg is fogják ünnepelni. Színes zenei repertoárral és még before partival is készülnek Szegeden.

Mielőtt rátérnénk a vasárnapra és a fő programokra, mutatjuk milyen partival készülnek szombatra, hiszen vasárnap csak nem lehet már hajnalig mulatozni… Vagy mégis? Szóval, ha már szombat és Szeged, akkor DEJAVU Fesztivál! Itt 23.00-kor rajtol a Rádió 88 Before party Gedzo-val, Nacsa Norbival, Tóth Petivel és Bigiboy-jal. Vasárnap már délelőtt várnak, ugyanis reggel 10-től a Lapos Beachen lehorgonyzott hajóba költöznek a koktélos lány mellé. Itt jön G3rix, Tymo és Peter Lowner.

A LAPOS UTÁN IRÁNY A PARTFÜRDŐ

A Lapos Beach után már a Partfürdőn várnak mindenkit, ugyanis a vasárnapi fő programoknak ez ad majd otthont. Lényegében itt 17:30-kor a szegedi fiatalokból álló Chimpull zenekar kezdi majd, ezt követően a 88-as Szeder Réka „Rádiót hallgatók, hallgatok” című slam poetry előadása, majd ha már slam, visszatér a Café88 egykori ásza, Mikos Ákos is. De ezzel még nincs vége! 18 óra után jön Szeged ethnopunk freakshow-ja, a CypoCircus, majd 19.30-tól startol a Bagossy Brothers Company, akik az idei SZIN-en nem lesznek ott, de a Rádió 88-as szülinapon annál inkább.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: ai nude
'Fel a tetejéhez' gomb