Szegedi Arcok

Napi tutiság: még Sylvester Stallone is a szegediek crossoverét osztogatja Instagramon

Az Öngyilkos Osztagban a Task Force X egyik legszórakoztatóbb figurája volt King Shark, azaz Nanaue, akinek a hangját Sylvester Stallone kölcsönözte. Ebből merített ihletet egy szegedi srác, aki évek óta osztja meg a neten a különböző filmklasszikusok képeiből készült montázsait, most pedig maga Stallone is felfigyelt a digitális művészre.

Pixelfaker néven alkotó szegedi digitális művész legutóbbi művei között láthatóak többek között a Marilyn Monroe szoknyája alá bekukkantó minyonok, Jack Sparrow kapitány a Titanic fedélzetén, a Végtelen Kesztyűt kezére húzó Schwarzenegger vagy Deadpool Az ítélet napja Terminátorának motorján.

STEVEN SPIELBERG CÁPÁJA MÉG STALLONE-T IS LENYŰGÖZTE

Nanaue-ról azért kiderül a filmben, hogy a cukisága ellenére tényleg vérszomjas, és nehezen barátkozik meg azzal, hogy nem haraphatja le a fejét bárkinek. Adta magát, hogy a karaktert valamilyen formában összehozzák a mozitörténelem leghíresebb tengeri ragadozós filmjével, Steven Spielberg 1975-ös Cápájával. Ezt egy népszerű magyar internetes művész meg is tette, az eredmény pedig Sly-t is lenyűgözte. A Stallone által Instagramon megosztott Az Öngyilkos Osztag/Cápa crossoveren az látható, amint a hatalmas étvágyú Nanaue Spielberg filmjének a főszereplői, Quint (Robert Shaw), Brody (Roy Scheider) és Hooper (Richard Dreyfuss) mögé lopakodik. Egy ilyen jelenetben nem éreznénk biztonságban Hooperék fejét.

“Gratula mindenkinek! NYAMI” – írta a montázshoz Sly, és mi is gratulálunk Pixelfakernek az impresszív képhez. Az Öngyilkos Osztag rendezője, James Gunn egyébként éppen nemrég beszélt arról, hogy bár soha nem látta moziban, de a Cápa az egyik kedvenc filmje, szóval valószínűleg az ő tetszését is elnyeri az összeszerkesztett kép.

Forrás: Pixelfaker Facebook, ign.com

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb