Mindenmás

“Nem igaz, hogy apám elaludt a volán mögött” – megszólalt a vasárnapi busztragédiában elhunyt buszsofőr fia

“Hiába írogatták a fórumon, hogy szerintük a buszvezető elaludt a volán mögött, ebből egy szó sem igaz” – nyilatkozta a Borsnak a vasárnapi busztragédiában elhunyt sofőr fia. A férfi a tragédia előtt egy kicsivel váltotta le társát.

A két sofőr közül az egyik az édesanyját vitte a tengerhez, a másik pedig a gyerekeihez sietett volna haza a kirándulás után, utóbbi azonban sajnos már soha nem térhet haza.

MAJDNEM KÉT ÉVTIZEDE DOLGOZOTT SOFŐRKÉNT

“Hiába írogatták a fórumon, hogy szerintük a buszvezető elaludt a volán mögött, ebből egy szó sem igaz” – így védte Lászlót fia, Lackó a Borsnak nyilatkozva. Mint mondta, hiába próbálták felhívni az édesapját, már nem vehette fel a telefont. “Senkinek nem kívánhatnék jobb apát! Az utasok is szerették, mert megbízható vezető is volt. Közel 15-20 éve dolgozott sofőrként” – magyarázta a fiatalember.

A vasárnap kora reggeli híradás szerint ismeretlen okból borult oldalára, a bulvárlap információi szerint defekt okozhatta  a balesetet, ami nyolc ember halálával járt. Az áldozatok között van a másik sofőr, János édesanyja is. A lap úgy tudja, hogy az asszonyt 70. születésnapja alkalmából vitte le a fia a horvát tengerpartra. A busz utasait mentő János volt, aki megtalálta édesanyját a romok között, de már nem tudta megmenteni.

VASÁRNAP ÍRTUK: AZ UTÓBBI HÓNAPOK LEGSÚLYOSABB MAGYAR BUSZTRAGÉDIÁJA TÖRTÉNT AZ M7-ESEN

Nyolcan a helyszínen meghaltak, nyolcan súlyosan és negyvenen könnyebben megsérültek az M7-es autópályán Szabadbattyánnál történt vasárnap hajnali tragikus buszbalesetben a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság információi szerint. A baleset vasárnap hajnali 4 óra 55 perckor történt az M7-es autópálya 70-es kilométerében.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb