Szegedi Arcok

Ennél vagányabb buszmegállót még nem láttunk: Szegeden lendültek akcióba a Kétfarkú Kutyák

Buszmegállót “otthonosítottak” a Kétfarkú Kutyák az ELI közelében, akik szombaton Szegeden tartottak Városfelújító Programot. A megálló kívül-belül nagyon vagány lett, de ez még nem minden, a Mars téren járdát is pingáltak a négylábúak.

A megálló belülről egy téglaberakásos-kandallós, kicsit karácsonyi hangulatú enteriőrt kapott, az ablak az SZTE Rektori Hivatalára néz, a falon egy Da Vinci festmény tündököl, a mi kedvencünk azonban a hidegháborús időket idéző vörös telefon:

A megálló külső része is megér egy misét, itt többek között van:

  • kerti asztal, a korábban választási ígéretként beharangozott (örök élet) ingyen sörrel,
  • kutyával (akinek a farka vagy farkai nem látszanak, ergo fogalmunk sincs, hogy kétfarkú-e),
  • és egy emléktáblával, amely arra emlékeztet, hogy ebben a buszmegállóban még soha, semmi különös nem történt. Ezzel azét tudnánk vitatkozni, mint ahogy bárki, aki valaha is ment anno Öthalmi Diáknapokra bulizni busszal.

Az augusztus 14-i kutya-program egy újabb négyszín-festést is hozott Szegedre, szombat délután 3-kor a Mars téren pingáltak a párt aktivistái, az alábbi fotót Eleonóra nevű olvasónktól kaptuk (hálás köszi):

EGY HÓNAPJA A SZÉCHENYI TÉREN KREATÍVKODTAK A KUTYÁK

Az idén nyáron már másodjára élték ki művészi hajlamaikat Szegeden a Kétfarkú Kutyák, júliusban a Híd utca és a Széchenyi tér volt a célpont:

Fotók: MKKP Szeged + Szeged365 olvasói fotó

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb