Kikapcs

Ha már Te sem bírod a SZIN-ig: ma indul a 10 napos Strand Fesztivál, Lost Frequencies, Milky Chance és Martin Solveig is oda fog verni!

Napra pontosan egy hét múlva indul a két éves Csipkerózsika-álmából ébredő Szegedi Ifjúsági Napok, de ha már nagyon benned van a boogie, ajánlunk az ünnepi hétvégére egy másik zenei fesztivált is: a Lost Frequencies-szel, Milky Chance-szel és többek között Martin Solveig-gel lódul meg mától a Strand Fesztivál, 10 napon át, némi helyszín-balhét követően, ezúttal Balatonvilágoson.

“A koronavírus-járvány okozta nehézségek és bizonytalanságok ellenére öt világsztár is érkezik a fesztiválra, a Lost Frequencies, a Milky Chance, Martin Solveig, Alle Farben és a Nouvelle Vague” – írják közleményükben a szervezők.

A két főszínpadon száznál is több előadó koncertezik, többek között:

VOLT EGY KIS KAVARODÁS A HELYSZÍN MIATT

Sokáig úgy tűnt, ugrik az idei Strand Fesztivál, a vele egy kötelékben rendezett SZIGET, Balaton Sound és VOLT Fesztiválokat ugyanis törölték a járványhelyzet okozta gazdasági és egyéb kalamajkák miatt. A szervezőknek a nyár elején az éveken át helyszínt biztosító Balatonzamárdi önkormányzatával is meggyűlt a bajuk, az utóbbi pár hónapja úgy döntött, hogy egyetlen tömegrendezvényt sem rendezhetnek meg idén a településen (a Strand mellett a jóval nagyobb Balaton Sound-nak is Zamádi adott helyszínt az indulása óta).

A helyszín végül Balatonvilágos lett, a dátum pedig egészen furán alakult: az idén 5 helyett 2×5 napos a buli, de nem egybefüggően, 10 napon át, hanem két etapban (Anyám borogass): az első adag dzsembori augusztus 18-22. között, a második 25-29. között vár a fesztiválok népére.

EGY HÉT ÉS INDUL A SZIN

Egy ízig-vérig szegedinek persze a jó öreg SZIN az idei fieszta, aminek megrendezése pár hónapja még sci-finek tűnt. A szervező Szegedi Rendezvény és Médiaközpont május végén jelentette be, hogy egy év kihagyással megtartják a Tisza-parti nyárzáró őrületet:

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: view it now
'Fel a tetejéhez' gomb