Sport

Mikler Roland: “Jó erőfelmérő lesz az Elverum elleni meccs”

“Egészen más tempójú meccs vár ránk, mint eddig, a norvégok is sokat futnak, nagy iram lesz a meccsen” – magyarázta a ma délutáni Elverum Handball elleni mérkőzés kapcsán Mikler Roland a csapat honlapjának adott interjúban, a kapus szerint jó erőfelmérő vár rájuk.

Ma délután 18.00-tól a Pick Szeged a norvég bajnok Elverum Handball ellen játszik edzőmeccset az újszegedi Városi Sportcsarnokban, amelyet szombaton ismételnek meg. A Kékek szeptember 15-én kezdik a szezont, a Bajnokok Ligájában a Montpellier lesz az első ellenfelük.

JÓ FEJEK AZ ÚJ JÁTÉKOSOK, BARÁTI A HANGULAT A CSAPATBAN

“Az új srácok jó fejek, gyorsan beilleszkedtek, megtaláltuk a közös hangot. Főleg az edzések elején megy a viccelődés, a foglalkozás végén tusolunk, nem sok kedvünk van ekkor beszélgetni, megyünk haza pihenni. Már akit hagynak, mert szerencsére közöttünk sok a családos, így még van feladatunk otthon bőven. Játszani kell a gyerekekkel, mert igénylik, én pedig ezt nagyon szeretem” – jellemezte a csapat hangulatát Mikler Roland.

JÓFORMÁN EDZÉSRŐL ESTEK BE A DABAS ÉS METALOPLASTIKA ELLENI MECCSEKRE

A Dabas és a Metaloplastika elleni meccsek kapcsán azt mondta, jóformán edzésről estek be a meccsekre. Szerinte ez a két találkozó éppen arra volt jó, hogy megtörje azt a monotonságot, amely a felkészülési időszakban bennünket ér. “Jó volt játszani! Jó volt ennyi néző előtt pályára lépni. Jó látni, hogy mennyire szeretik a csapatot, ez mindig jó érzéssel tölti el az embert és minden tiszteletünk azoké a nézőké, akik a rettentő hőség ellenére is kijöttek minket megnézni!”

IGAZI NAGYÁGYÚVAL EDZŐMECCSELNEK MA DÉLUTÁN

“Ez most jó erőfelmérő lesz. Hol tartunk? Mit kell javítani? Mi működik jól? Egészen más tempójú meccs vár ránk, mint eddig, a norvégok is sokat futnak, így lesz iram a meccsen. Nekünk lépésről lépésre kell haladnunk” – nyilatkozta a kapus a ma délutáni, Elverum Handball elleni edzőmérkőzésükről, mint mondta, Minden ilyen találkozó a felkészülésüket szolgálja. “Szeptember 15-én fontos meccset vívunk a Bajnokok Ligájában, Montpellier-ben kezdjük a szezont. Ha nem is csúcsformába, de jó formába kell lendülnünk addig, mert a jó kezdés fontos lesz nekünk. Éppen ezért jó, hogy az Elverum ellen két meccset is játszunk. Nagyon bízom benne, hogy most is sokan jönnek el, mert jó érzés volt meccshangulatban játszani, hallani a tapsot, a buzdítást” – zárta a beszélgetést Mikler Roland.

A mérkőzés eredményeivel első kézből jövünk ma este, Magyar Andor kollégánk Szeged 365 aftermovie-val, Nyitrai Szilárd pedig óriásgalériával lepi meg a Szeged 365 Family tagjait!

A teljes interjút IDE kattintva tudod elolvasni.

Forrás: Pickhandball

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb