Kikapcs

Önálló esttel készül Gubás Gabi Jászai Mari-díjas színművész Szegeden: jön Polcz Alaine élete, a Teljes lényeddel

Gubás Gabi Jászai Mari-díjas színművész Teljes lényeddel című önálló estjével várja a közönséget szombaton, azaz szeptember 4-én a Dóm Művészeti Szalon. A 2020 tavasz/nyár évadjának elmaradt, a Thália Színházban nagy sikerrel játszott darab Polcz Alaine életéről szól.

„Polcz Alaine (pszichológus, tanatológus, a Hospice Alapítvány alapítója) a legnagyobb hatású alkotó asszonyok közé tartozik. Írásaival tudatosan dolgozta fel újra és újra a vele történteket, és tette ezt úgy, hogy finoman, kézen fogva tanítja meg olvasóját élni, túlélni és meghalni. A színházi est pont erre az attitűdre koncentrál, és lépésről-lépésre vezeti nézőit azon az úton, amelynek végén mindannyian elsajátíthatjuk azt a különleges valamit – nevezzük „élettechnikának” –, amit egyedül Polcz Alaine adhat nekünk. Kikezdhetetlen őszinteséggel tárja fel életének minden fájdalmas epizódját úgy, ahogy az ember csak a legjobb barátaival beszél. Polcz Alaine közösséget képes kovácsolni, aminek a közös nevezője nem más, mint a közös emberi sors. Emberek vagyunk, és itt kell tudnunk boldogulni. És ehhez Polcz Alaine minden segítséget megad.” Az előadások 2021. szeptember 4-én (szombat) 16 és 19 órakor kezdődnek a Szegedi Dóm Látogatóközpontban.

Szeged 365 Family, ne hagyjuk, hogy néhány gonosz kis algoritmus közénk álljon! A régi közösségi média oldalunk hamarosan megszűnik, kérünk Benneteket, kövessétek az új Szeged 365 oldalt (katt IDE, előre is köszi minden kedvelést, követést)! Köszönjük, hogy számíthatunk Rátok, ti is számíthattok ránk!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb