Kikapcs

Vasárnap olimpiai érmes sztárokkal lehet sportolni Szegeden: jön Lőrincz Tamás, Kovács Sarolta, Ungvári Miklós és Olasz Anna

Tokió hősei vasárnap a Felső Tisza-parti Vízitelepen várják majd a mozogni vágyókat, ugyanis szegedi állomásához érkezik az Országjáró Családi Mozgásfesztivál. Velünk lesz Lőrincz Tamás, olimpiai bajnok birkózó, Ungvári Miklós ezüstérmes cselgáncsozó, Kovács Sarolta bronzérmes öttusázó és a szegedi büszkeség Olasz Anna olimpiai negyedik helyezett nyílt vízi úszó.

A Családi Mozgásfesztiválon szeptember 12-én (vasárnap), 9 órától a Felső Tisza-parti Vízitelepen több tucat sportágat és ügyességi feladatot lehet ingyen kipróbálni, illetve versenyezni. Három tokiói hős és egy londoni legenda is elfogadta a Csongrád Megyei Szabadidősport Szövetség (Csomszisz) meghívását. Tehát velünk lesz:

  • Lőrincz Tamás (olimpiai bajnok birkózó),
  • Ungvári Miklós (olimpiai ezüstérmes cselgáncsozó),
  • Kovács Sarolta (olimpiai bronzérmes öttusázó),
  • Olasz Anna (olimpiai negyedik helyezett nyílt vízi úszó).

A klasszisok vezette csapatok izgalmas versengése mellett családi hétpróbát is tartanak a szervezők. Közel húsz ügyességi állomáson is összemérhetik erejüket a szülők és a gyerekek, többek között az ATSK Szeged, a Tornádó Team, az SZVSE és a Sportpoharak jóvoltából. Mókás népi játékokból sem lesz hiány, a Decathlon és a Praktiker pedig rengeteg ajándékkal érkezik.

AEROBIC, KANGOO ÉS SZÁMOS MÁR SPORTOLÁSI LEHETŐSÉG IS VÁR

A Csomszisz szakértői csoportos edzéseket tartanak: Rozsnyai Renáta (aerobik, kangoo), Gut Gabriella (aerobik), Kulacsik Detti (jóga), Törtei László (zumba), Tóth Vanda (world jump), de Tyukász Brigitta (szenior örömtánc) órái mellett a SzegediNordic.hu csapatához is lehet csatlakozni, vagyis az egyik legfelkapottabb szabadidős sport, a nordic walking kipróbálásához. A remek szórakozást ügyességi feladatok garantálják, lesz: részeg bicikli, SkiErg, mocsárjáró, PowerPlate, tandem sítalp, mátrix tájfutás, bosu koordinációs pálya. Pihenőidőben arcfestésre és csillámtetoválásra is lesz lehetőség. Jó idő esetén a Tiszát is birtokba lehet venni, ez esetben a SUP, a sárkányhajózás és a túrakenuzás is kipróbálható lesz.

  • Helyszín: Szegedi Vízitelep (Felső Tisza-part)
  • Időpont: 2021. szeptember 12. (vasárnap), 9.00–15.00

Vasárnap előtt egy kis szombati program is vár Szegeden:

Köszönjük Nektek, hogy már ennyien “átköltöztetek” velünk az új Facebook oldalunkra! A régi hamarosan megszűnik, szóljatok minél több barátnak, ismerősnek, ITT várja őket az új otthonunk: (KATTINTS IDE)! Ne hagyjuk, hogy néhány gonosz kis algoritmus közénk álljon!  

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb