Szegedi Arcok

Dj Dominique: “Nagyon köszönöm a rengeteg aggódó üzenetet és hívást, amit kaptam Tőletek” – már jobban van a szegedi születésű lemezlovas

Múlt pénteken írtuk meg, hogy a szegedi születésű lemezlovas DJ Dominique hirtelen rosszul lett, majd kórházba került vélhetőleg agyérgörcs miatt. Azóta, Várkonyi Attila a Retro Rádió hivatalos Facebook oldalán köszönte meg a rajongóknak a rengeteg aggódó üzenetet és hívást, valamint hozzátette, hogy szerencsére márminden rendben van vele.

Mint írja: “Nagyon köszönöm a rengeteg aggódó üzenetet és hívást, amit kaptam Tőletek! Elmondhatatlanul jól esett! Szerencsére minden rendben van, a tegnapi napon már tettünk is egy nagy családi sétát – amit eddig is nagyon, de az elmúlt pár nap után még inkább értékelek, mint valaha. Megígérem, hogy a jövőben még jobban vigyázok majd magamra és a családomra.”

VÉLHETŐLEG AGYÉRGÖRCSÖT KAPOTT A LEMEZLOVAS

Blikk is elérte a rádióst, aki a lapot arról informálta korábban, hogy feltehetőleg agyérgörcsöt kapott – szerdán este a rádió épületében lett rosszul, de már minden rendben van vele.  Mint mondta: “Szerdán este végeztem a rádióban, és nekiindultam volna a fellépésemnek, amikor egyszer csak elkezdett velem forogni a világ.”

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb