Sport

Bedurrant a derekad? Ízületi bántalmak kínoznak? A szegedi Chill-Fit Body megmenti a 2021-es őszt, de csak akkor, ha Te is akarod!

Kitört a 2021-es ősz, amelynek fő jellegzetessége a fákról aláhulló falevelek mellett az izületi bántalmak és a jó öreg derákfájás. Mielőtt kardodba dőlnél, szólunk, van megoldás, sőt, szerencsére nem kell rögtön orvoshoz rohannod, könnyen lehet, hogy egy pár alkalmas, profi masszázs is megoldja a problémáidat!

SZEGED365 NÉVJEGY: MOLNÁR NÓRA, CHILL-FIT BODY SZEGED

Mielőtt fejest ugranánk a fájdalom kifüstölésébe, ismerd meg interjúalanyunkat. Nóri szegedi anyukaként (és nem mellékesen profi masszázsterepautaként) álmodta meg vállalkozását, a Chill-Fit Body-t, ahol 10-ből 10 vendég nem csak masszázsra, testkezelésre megy, hanem gyakorlatilag a barátnőjéhez is. Molnár Nóra szalonjában mindig baráti a hangulat:

ŐSZ EGYENLŐ ITT FÁJ, OTT FÁJ?

“Ősszel általában előjönnek az izületi bántalmak, fájnak a karok-vállak, a derekunk, és mindez nem csupán a fizikai dolgozókat érinti, hanem az irodában, számítógép előtt ülőket is” – magyarázta a szegedi Chill-Fit Body alapítója, Molnár Nóra aki szerint a gericfájdalmakat leggyakrabban az ülő munka idézi elő. A szegedi szalonban az utóbbi esetben együtt vetik be az integrált manuálterápiát, a masszázst és az ultra tone kezeléseket, amely pár kezelés után szinte mindig parádés eredményeket hoz. A cikkünkben említett mozgásszegény életmód persze nem kedvez a nyirokkeringésnek sem, általános probléma a lelassult az anyagcsere, amely az elhízás mellett a salakanyagok nem megfelelő ürítésében is ludas. Nóri szerint rendkívül fontos a méregtelenítés, a nyirokmirigyek stimulálására gépi és kézi masszázskezelést ajánl, talpreflexológiával alkalmazva.

ÉRKEZZEN 10-BŐL 9 SZEGEDI IGAZI RÉME, A DERÉKFÁJDALOM

Igazi “sláger” a derákfájdalom, ennek kapcsán Nóri azt mondja, az SI terápia vált eddig be a legjobban. Ez egy ízületi mozgásterápián alapul, amely javítja az ízületi tokon belüli mozgást. A kezelést minden esetben állapotfelmérés előzi meg, amelynek során megnézik, hol van elakadás. Gyakori őszi vendég a nyaki fájdalom, amely lehet stressz -, szorongás -, vagy éppen fizikai alapú is, tipikus ok a tartásbeli problémák megléte.

Kíváncsi vagy, hogy néz ki a fenti problémák kezelése a gyakrlatban? Andor kolléga kamerája máris repít a szegedi Chill-Fit Body szalonba, ahol megmutatunk mindent, sőt, mindent is:

Jól jönne egy kis segítség?

Jelentkezz be még ma:

Szeged, Csaplár Benedek utca 4/b
30/503-3504

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb