Közélet

Előválasztás ’21: Márki-Zay Péter a Kárász utcáig jött, hogy saját magára szavazzon

Botka László és Márki-Zay Péter hétfő délelőtt Szegeden, a Kárász utcán tartott sajtótájékoztatót. Az esemény előtt közösen adták le a szavazatukat, mi arra tippelünk, egyikük sem Dobrev Klárára húzta az X-et.

A sajtótájékoztatón a szegedi polgármester többek között arról beszélt,

  • hogy az előválasztás első fordulójában Szegeden voksoltak a legtöbben,
  • hogy Márki-Zay Pétert támogatja (bár, ezt már a múlt héten is bejelentette),
  • és arról, hogy neki gyakrabban van igaza. “Nagyon sokat vitatkozunk, … valamikor én mondom, hogy Péter igazad van, valamikor ő, hogy Laci igazad van” – mondta Botka, itt MZP megjegyezte, hogy az utóbbi többször fordul elő.

A teljes eseményt Botka László a saját oldalán közvetítette élőben, túl sok “breaking” nem történt rajta, maximum annyi, hogy a hódmezővásárhelyi polgármester nem otthon, hanem nálunk, Szegeden adta le a voksát, feltételezhetően saját magára. A politikusok programról egy szót sem ejtettek, a rövid sajtótájékoztató a közös barátságról és főként Orbán Viktorról szólt.

Ha visszanéznéd az eseményt, IDE kattintva tudod megtenni, ha már arra jársz, nézz rá polgármesterünk Facebook oldalának komment-szekciójára is, elég szórakoztató. Kattints, amíg megvannak a “nép nem felejt”, a “Klárára szavazunk” és “Botka fideszes” (??) a kommentek…

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb