Mindenmás

Elszabadultak a lángok az éjszaka: 300 négyzetméteres festőüzem lángolt Hódmezővásárhelyen

Teljes terjedelmében égett egy háromszáz négyzetméteres festőüzem, valamint egy asztalosüzem tetőszerkezete Hódmezővásárhelyen, a Rárósi utcában kedd este 10 óra után. A város hivatásos tűzoltói mellett két szegedi és egy szentesi egység is érkezett a helyszínre.

A tűzoltók rövid idő alatt körülhatárolták a tüzet, hogy az ne tudjon továbbterjedni, a Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közlése szerint 23:15 környékére már sikerült is eloltani a nem kis tüzet. Úgy tudjuk, az utómunkálatok elvégzését követően az utolsó egységek hajnali 3-kor jöttek el a helyszínről.

EGY HÓNAPJA ÍRTUK: HATALMAS ISTÁLLÓTŰZ VOLT VÁSÁRHELYEN, 270 ÁLLAT ELPUSZTULT

Úgy tűnik, Hódmezővásárhely mostanában nem csak a közéleti események miatt van fókuszban, a tegnap esti mellett az utóbbi hetek legnagyobb környékbeli katasztrófavédelmi eseménye is itt történt meg. Közel 270 sertés pusztult el a csütörtök esti istállótűzben Hódmezővásárhelyen, az Aranyág kertben még szeptember 17-én. A hódmezővásárhelyi, az orosházi, a szentesi, a makói, a szegedi, a csongrádi, a mezőkovácsházi és a békéscsabai hivatásos egységek a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával, több mint tizenöt vízsugárral dolgoztak a lángok megfékezésén a 2021-es ősz eddigi legnagyobb Csongrád-Csanád megyei tűzesetében.

Fotók és videók az eseményről:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb