Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: hosszú hétvége, Halloween, csak győzzétek a szegedi programokat!

Kézműves vásár, vadasparki programok, igazi ínyencségek, hullajó mozi és bulihegyek várnak családokat, kicsiket és nagyokat mától egészen hétfőig. Maxoljátok ki a Halloweent tökfaragással, rémségekkel, horrorral és fergeteges bulikkal, jövünk a részletekkel, hová érdemes indulni a hosszú hétvégén!

CSALÁDI PROGRAMOK, ÍNYENC RITKASÁGOK

Tökfaragással megspékelve tér vissza a Szent István Téri Kézműves – és Borpiac, a következő, egyben idei utolsó alkalom péntektől vasárnapig tart. Az esemény idejére újra kitárja kapuit az “Öreg Hölgy”, ez utóbbi szombaton és vasárnap 11 és 16 óra között várja a látogatókat.

A VADASPARK MINDIG KÉSZÜL VALAMILYEN ÜNNEPI PROGRAMMAL, TERMÉSZETESEN TÖKÖSEN JÓ, HULLA JÓ ÖTLETEKKEL

Igazi nyomozásra invitálja a látogatókat az év utolsó nagy rendezvényén a Szegedi Vadaspark. A állati cukiságok mellett most egy “hulla jó bulival” készülnek a Halloween-ra.

HA MEGÉHEZNÉTEK ÉS IGAZÁN FINOMAT KÓSTOLNÁTOK

A Garden Bistro október 28-tól 31-ig ismét belecsap a lecsóba, vagyis a csülökbe, és mától egyenesen Szegedre repíti egy kicsit az Octoberfest hangulatát. 

CSAK FELNŐTTEKNEK!

Egyetlen alkalommal, de levetítik az 1982-es ős-horrort a Belvárosi Moziban, a dátum természetesen október 31!

AZ ÉJJEL EZEN A HÉTVÉGÉN SZÓ SZERINT NEM ÉR VÉGET

Lehet péntek, akár szombat…de még vasárnap is! Ha buliznál, a hosszú hétvégén kimaxolhatod ezt is, legyen a helyszín a Hungi,

vagy a Sing Sing, vagy akár mindkettő!

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: Belcampo Fernald
'Fel a tetejéhez' gomb