MindenmásVideo365

Öveket becsatolni: 6+2 forgalmi változás, kedd reggelre, szegedi autósoknak

Egy hét őszi szünet, egy hét viszonylagos nyugalom a szegedi közlekedésben. Na, pontosan ez az, ami holnap reggeltől véget fog érni, hab a tortán, hogy újabb útfelújítási munkálatok kezdődnek keddtől Szegeden. Azért jó hírünk is van (sőt, ha hosszú távon nézzük, igazából az összes cikkünkben szereplő rekonstrukció egy-egy pozitív fejlemény), érkezzen egy Szeged 365 túlélő-pakk, az őszi szüneti nyugalomból Szeged útjaira visszatérő autósoknak.

A Szeged365 közlekedési infók támogatója az Attrect Bau, Szeged újgenerációs építőipari szolgáltatója.

HAT ÚJ ÚTBURKOLAT-REKONSTRUKCIÓ, KEDD REGGELTŐL

Kezdjük a legfrissebb felújításokkal. A jelenleg is zajló, Budapesti körúti, Oskola utcai és Stefánián végzett munkálatok mellett útburkolat-rekonstrukcióba kezdenek:

  • a Lomnici utca 35–39. között,
  • a Csap utca Irinyi és Sólya utca közötti szakaszán,
  • a Határőr utcában,
  • a Kinizsi utcában,
  • a Lékai utcában,
  • és a Gyékényesi út Zátony és Szercsika utca közötti szakaszán is.

+ 1 MEGLEPETÉS: EGY MÓKÁS KIS TÁBLA, A DEÁK FERENC UTCA SARKÁN

Minden előzetes önkormányzati kommunikáció nélkül került ki egy balra kanyarodni tilos tábla a Deák Ferenc utca Híd utca felőli végére. Az újdonságot Krisztián és Gaben nevű olvasóink fedezték fel, a Szegeden Közlekedünk közösségi média csoportba nemrég két fotó is felkerült az újdonságról:

+ EGY ÚJABB, AMELYNEK (SZERINTÜNK) ÖRÜLNI FOGTOK: SZABAD A PÁLYA A MÁTYÁS TÉREN

Korrekt húzás volt a Mátyás téri körforgalom lezárását az őszi szünetre időzíteni, külön öröm, hogy a szakasz pár napja újra járható. Tehát, ha holnap reggel Alsóváros – Gyálarét – Klebelsberg-telep irányából viszed a család kicsi kincseit iskolába, nem kell, hogy az Oltványi és Borbás utcákon rodeózz.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb