KözéletSmart Szeged

Bejelentések napja: Lázár János, tram-train, Kormányinfó (frissítve)

Sűrű lesz a csütörtök délelőttünk, Lázár János bejelentéseket tesz a tram-train indulásáról, papírforma szerint pedig egy menetrend szerinti kormányinfó is érkezhet, bár, jó kérdés, hogy ki fogja megtartani – Gulyás Gergely ugyanis (három oltás ide vagy oda) koronavírusosan fekszik otthon.

Reggel 9-től élőben jövünk Hódmezővásárhelyről, a Népkert-vasútállomásról, ahol Lázár János kormánybiztos rendkívüli bejelentéseket fog tenni a Szeged és Vásárhely között járó vasútvillamos indulásáról. Papírforma szerint egyébként november 28. az ominózus dátum.

FRISSÍTVE: MEGVOLT A BEJELENTÉS, 25 NAP MÚLVA INDUL A TRAM-TRAIN

Megvolt a bejelentés, az alábbi cikkünkben lévő élő videóban a kormánybiztos arról beszélt, hogy:

  • november 29-én lesz a végleges Tram-Train rajt,
  • 35 perc lesz a menetidő,
  • és 465 forint a teljes árú vonaljegy.

GULYÁS GERGELY KORONAVÍRUSOS, MI LESZ VELED, KORMÁNYINFÓ?

10.30-tól kellene indulnia a Kormányinfónak, már csak azért is, mert az elmúlt napok Covid-számai rengeteg kérdést vetnek fel. A két szereplő közül az egyik elkapta a koronavírust (jobbulást), jó kérdés, hogy Szentkirályi Alexandra egyedül megtartja-e a sajtóeseményt. Ez utóbbiról még nem jött ki hivatalos infó, amint megérkezik, cikkünket frissítjük plusz abban az esetben, ha lesz Kormányinfó, jövünk a Szeged365 élő tudósítással.

FRISSÍTVE 2.0.: ELMARADT A CSÜTÖRTÖKI KORMÁNYINFÓ

Gulyás Gergely a Covid-ból lábadozik, a Kormányinfó elmaradt, így jártunk. Orbán Viktor péntek reggel a Kossuth Rádióban kezd, 07.35-től élő tudósítással jövünk a bejelentésekről. Szerintünk lesznek.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb