Szegedi Arcok

Spiderman, szegedi módra: idős nénit mentettek, öt emelet magasból ereszkedtek kötélen a szegedi tűzoltók

A hősök köztünk élnek, a kijelentésünk pedig különösen igaz a Covid-osztályokon dolgozó szegedi egészségügyi dolgozókra, illetve a szolgálatot teljesítő rendőrökre, tűzoltókra, vízimentőkre. Idős asszonyt mentettek hétfőn a szegedi tűzoltók, nem is akárhogy: mivel a néni negyedik emeleti lakásába nem lehetett bejutni, egy emelettel magasabbról, az ötödikről ereszkedtek le kötélen a szegedi Spiderman-ek. Az eset a Kereszttöltés utcában történt, mutatjuk a részleteket.

Elesett, emiatt nem tudott ajtót nyitni egy idős asszony hétfőn Szegeden – írja közleményében a katasztrófavédelem. A Kereszttöltés utca egyik negyedik emeleti lakásához riasztották az egységeket hétfőn délután. A tűzoltók a felette lévő, ötödik emeleti lakás erkélyéről, mentőkötélen ereszkedtek le a sérült nő erkélyéhez, majd károkozás nélkül nyitották fel a lezárt lakást. A beavatkozásnak köszönhetően a mentők megkezdhették a sérült ellátását.  

Nem hivatalos információink szerint a hölgy már jobban van.

SZINTÉN HÉTFŐN TÖRTÉNT: A KILENCEDIKRŐL MENTETTEK MEG EGY NÉNIT A SZEGEDI TŰZOLTÓK

Nem működött a lift egy szegedi társasházban hétfőn. A kilencedik emeleti lakásban rosszullétre panaszkodott egy ott élő idős asszony, a mentők a tűzoltók segítségét kérték. A szegedi egység kézi erővel, a lépcsőházon át vitték le a beteget a ház előtt várakozó mentőautóhoz. 

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: ayahuasca tea etsy
'Fel a tetejéhez' gomb