Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: darvadozás, nemzetközi úszóverseny és Varga Irén(ke) performansz adja meg a hétvége hangulatát Szegeden

Megint csak egy programokkal teli, izgalmas hétvége elé nézünk Szegeden! Kezdetét veszi a lélegzetelállító látvánnyal bíró Fehértavi Darvadozás, elstartol a Tiszavirág Sportuszodában a Haász SZUE hagyományteremtő úszóversenye, és a Széchenyi téren Varga Irénke is fog koncertezni. Érkezik a Szeged365 Kikapcs benne sok-sok programmal!

AZ ŐSZ EGYIK LEGKIRÁLYABB TERMÉSZETI LÁTVÁNYOSSÁGA LESZ SZOMBATON: JÖN A X. FEHÉRTAVI DARVADOZÁS

Darunéző és lovaskocsis természetismereti túrák, madárgyűrűzés, kisvonatozás a halvasúton, valamint számos gyermekprogram várja azokat, akik szombaton ellátogatnak a X. Fehértavi Darvadozásra Sándorfalvára.

EZT IS BEHÚZTUK: NEMZETKÖZI ÚSZÓVERSENY LESZ SZEGEDEN, JÖN A MODERN VÁROSOK KUPÁJA

A szegedi Tiszavirág Sportuszoda szombaton és vasárnap újabb nagyszabású úszóversenynek ad otthont. A Haász SZUE hagyományteremtő szándékkal szervezi meg a Modern Városok Kupáját. Hétvégén 350 versenyző 1500 alkalommal rajtol, a 30 nevezett klub listájában egy-egy szerb és szlovák is található, a megmérettetés tehát nemzetközi lesz.

NEM SEMMI RELIKVIÁT LÁTHATUNK SZEGEDEN: MÉG MINDIG MEGTEKINTHETED SISI HAJTINCSÉT A MÓRA FERENC MÚZEUMBAN

Egy különleges, Sisihez köthető relikviát mutatnak be Szegeden, a Móra Ferenc Múzeumban: egy olyan hajtincset, mely a legendárium szerint Erzsébet királyné hajkoronájából származik. Az ereklyét egy magángyűjtő vásárolta meg nemrég, melyet a történet szerint Sisi egykori fodrásznője vágott le a császárné hajából. A tárgyat még jövőhét péntekig láthatják az érdeklődők a Móra Ferenc Múzeumban.

VARGA IRÉN(KE) SZOMBAT ESTE LEIGÁZZA SZEGEDET, A SZÉCHENYI TÉREN KONCERTEZIK

The world must fall, Kim Dzsongun, szépen kérünk, nyomd meg az íróasztalod sarkán tündöklő szép, piros gombot, jöhet az atom. Kishazánk két lábon járó tömegpusztító fegyvere, Varga Irén alias Mahiana Roszallo szombat este a Széchenyi téren koncertezik és ez bizony nem vicc.

KAPCSOLÓDJ KI EGY JÓ FILMMEL A HÉTVÉGÉN

BELVÁROSI MOZI

Változatos repertoárral várja a filmek szerelmeseit a Belvárosi Mozi ezen a hétvégén is! Továbbra is vetítik a nagyszabású Dűne című filmet, de jön Will Smith főszereplésével a tenisz legyőzhetetlen, örök bajnokairól, a Williams-testvérekről szóló dráma is, a Richard király, valamint a Céline Dion élettörténetét feldolgozó Aline-A szerelem hangja című zenés vígjáték. Az alábbiakban láthatod a részletes programokat.

CINEMA CITY SZEGED

Ha a Cinema City-t választod ezen a hétvégén, megnézheted kedvenc 007-es ügynökünk legújabb kalandját, vagyis a Nincs idő meghalni című alkotást, a Marvel Univerzum legújabb darabját, az Örökkévalókat, de a legendás Szellemírtók új generációja is harcba száll a túlvilági lényekkel. A Cinema City részletes műsor kínálatát itt tudod megtekinteni.

AZ ÉJJEL SOHA NEM ÉRHET VÉGET: PÖRÖGJ EGY NAGYOT A SZOMBAT ESTI, SZEGEDI ÉJSZAKÁBAN

HUNGI

A Hungiban az este minden a szebbik nemről fog szólni, ugyanis elstartol a Girls Night, ahol a lányoknak ingyenes lesz a belépés, welcome drink fogadja őket, sőt, éjfélig egy profi fotós elkészíti róluk a legjobb insta fotókat is! Az este fergeteges hangulatáról pedig Roberto Rios és DJ Matesz fog gondoskodni.

TÖRPE

A Törpe Tetőn ma este 18 órától Milkyman, Microhouse & Szamy deep techno partijával várja a bulizni vágyókat, szombat este pedig Dj Smiling adja majd a talpalávalót!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb