Szegedi Arcok

Berobbant a pánikvásárlás, péntek délelőtt telt ház volt a Szabadkai úti LIDL-ben

“Tumultus fogadott már a parkolóban is, úgy tűnik, mindenki megindult a 10 kilós cukrokért” – számolt be róla Sanyi nevű olvasónk, aki péntek délelőtt a Szabadkai úti LIDL-be ugrott ki vásárolni ezt meg azt. Ami ott fogadta, őt is meglepte, mint írta, annak dacára, hogy Magyarországon szó sincs az osztrákokhoz hasonló teljes záráshoz, a jelek szerint megindult a tavaly látott “pánikvásárlás”.

Sanyi az alábbiakról számolt be portálunknak:

  • a parkoló majdnem tele volt, pedig munkanapon volt kint, ráadásul délelőtt fél 10 környékén, ami nem éppen “csúcsidő” egy szupermarket esetében,
  • a kasszáknál tumultus, kígyózó sorokkal,
  • a kosarakban pedig a tavalyi pánikvásárlási láz idején jól megszokott termékek, nagy tételben: cukor, liszt, só és társaik.

Ami Sanyi szerint pozitív volt, a maszkviselés. Mint írta, a vásárlók felén úgy is fent volt a textília, hogy az egyelőre nem kötelező a LIDL-ben. Annak kapcsán, hogy miért lódulhattak meg ennyire a szegediek, arra saccol, hogy páran talán félreérthették a kormányzati intézkedéseket, esetleg összemoshatták a ma délelőtt bejelentett az osztrák lezárásokkal.

Apropó, ha már témánál vagyunk.

Így változik az életünk, holnaptól, Magyarországon:

…és ez a helyzet Ausztriában. A kettő nagyon nem ugyanaz:

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb