Kikapcs

Bejelentette az első neveket a Sziget, de nincs benne túl sok köszönet

Rejtélyes posztot tettek közzé a Sziget Fesztivál szervezői, amelyben a jövő évi rendezvény első neveit jelentik be. Mármint szó szerint, ugyanis csak a fellépők keresztnevét osztották meg. Ennek köszönhetően tudni lehet, hogy jön többek közt Martin, Emily, Chris, Matt, Ricky, Alex, Sam és Bob is, csak azt nem árulták el, hogy kik is ők pontosan.

A kommentszekcióban máris elindult a találgatás, kiket is lát jövőre vendégül a fesztivál. A válaszra holnap délelőtt 10 óráig kell várni, akkor jelentik be az első neveket, remélhetőleg akkor már vezetéknevekkel együtt.

A FELLÉPŐK MÉG NEM, DE A DÁTUM MÁR MEGVAN

Míg a SZIN hasított az idei évben Szegeden, addig a Sziget Fesztivált úgy, ahogy volt lemondták. Most, két év várakozás után a szervezők már augusztusban biztosak voltak abban, hogy jövőre lesz fesztivál. Olyannyira, hogy a dátumot is közzétették: 2022-ben augusztus 10-15 között várja látogatóit a Szabadság Szigete.

SZEGED NEM MARADT FESZTIVÁL NÉLKÜL 2021-BEN

Sziget nem, de SZIN volt az idén, méghozzá nem is akármilyen: a hazai zenekarok legnagyobb találkozója volt Szegeden. A szervezők mintegy 100 magyar zenekart és előadót vonultattak fel. A jövő évi rendezvényről egyelőre még nagy a csend. Nosztalgiáznál? Íme a fotóriportunk az utolsó napról:

Forrás: Sziget Offical, 24.hu.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb