Szegedi Arcok

Várkonyi Andrea intim titkokat árult el a Mészáros Lőrinccel való kapcsolatáról: „Csak ráhajtom a fejem a mellkasára, és mint a kisbaba, úgy alszom”

Romantikus, sőt intim részleteket is elárul Mészáros Lőrinccel közös életéről Várkonyi Andrea az új könyvében, amelyből a Blikk közölt részleteket. „A minőségi párkapcsolat az én felfogásom szerint az, amelyik minden értelemben kielégítő tud lenni. Én azt a férfit keresem, aki nemcsak a szerelmem, hanem barát is, szexpartner is, társ is” – írja Várkonyi az És ezt lehet? Jogod van jól lenni című könyvben

A korábbi tévés, pszichológus azt is kifejti, hogy milyen számára az ideális férfi: „Az én szememben a férfiasságba beletartozik az is, hogy az illető valamit elért az élete során, saját karrierje, egzisztenciája van. Itt nem a forintok számítanak, hanem hogy valamit kezd az életével. Egy férfihoz számomra a hatalom is hozzátartozik. Nem politikai hatalom, hanem az, hogy a pályáján nem a ranglétra alján áll, hanem fel tud mutatni valamit, amit elért, kiharcolt, saját érdemei, tudása, képzettsége alapján.”

CSAK RÁHAJTOM A FEJEM A MELLKASÁRA ÉS MINT A KISBABA, ÚGY ALSZOM

Várkonyi a könyvben abba is betekintést enged, hogyan telnek napjaik Mészáros Lőrinccel. „Korábban soha senkivel nem tudtam összeölelkezve aludni, még egy délutáni szunyókálás erejéig sem. (…) Sokáig azt hittem, csak a romantikus filmekben létezik, hogy két ember egymás karjában szenderedik el, de most, amióta megtaláltam a páromat, meglepődve figyeltem fel rá, hogy csak ráhajtom a fejem a mellkasára, és mint a kisbaba, úgy alszom” – árulta el Várkonyi Andrea, aki a könyvben külön kitér arra, hogy bár az fontos számára, hogy felnézzen párjára, arról szó sem lehet, hogy ne dolgozzon, és a férje tartsa el. A volt híradós valóban dolgozik: nemrég beült a TV2 igazgatóságába, tavaly alapított egy reklámügynökséget, amely szárnyal és amelynek munkásságát nemrég Cannes-ban díjazták.

Forrás: Blikk, Telex

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb