Szegedi Arcok

Napi szívmelengető: zokogó kisfiú segítségére sietett a leghősiesebb szegedi trolibusz-sofőr

A hét legszívmelengetőbb szegedi sztorijára egészen vasárnapig kellett várni, de megérte. Ma délután sírva fakadt egy kisfiú a 10-es trolin, amiért nem ő nyomhatta meg a leszálló gombot. A trolivezető nem indult tovább, hanem a középső ajtóhoz ment, és szólt a kisfiúnak hogy jöjjön vissza, mondván, Mikulás alkalmából szeretné megengedni, hogy megnyomja a gombot.

A sztori a Szegeden láttam csoportba került fel, mint Gica írja, 13:57-kor egy család szállt le a 10-es troliról a Dugonics téren, amikor az egyik kisfiuk nagyon elkezdett sírni. A bánat oka annyi volt, hogy a kissrác szerette volna megnyomni a leszálló gombot, azonban valaki más beelőzte vele. A trolivezető nem hajtott tovább,

  • hanem kipattant a fülkéből,
  • a középső ajtóhoz ment,
  • visszahívta a kisfiút,
  • becsukta az ajtókat,
  • majd Mikulás alkalmából (ami egészen pontosan holnap lesz) megengedte neki, hogy egy gombnyomással újra kinyissa őket.

“Nem tudom a trolivezető nevét, de több ilyen apró mindennapi kedvességre lenne szükség a világban” – írja Gica. Nagy pacsi a 10-es troli sofőrjének, köszönjük Neked a hét legkorrektebb meglepetését!

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb