Kikapcs

Orbán Viktornak virgácsot hozott a Mikulás, Knezevics Viktor ex-BP vezér pedig Botka Lászlónál gyújtogatott

“Amikor gyerek voltam, féltem a krampusztól, de most már a krampuszok félnek tőlem” – kezdte második adventi videóját hazánk miniszterelnöke, aki – akárcsak múlt vasárnap – kisgyerekek témába vágó kérdéseire válaszolt a közösségi média oldalán. A járványhelyzetre való tekintettel a Dóm téri óriáskoszorú ezúttal is össznépi gyertyagyújtás nélkül maradt, Knezevics Viktor, a BP volt szegedi vezetője az online térben (konkrétan Botka László Facebook oldalán) gyújtotta meg a második gyertyát. Ünnepi összefoglaló, politikusokkal és BP vezérekkel, a Szeged365.hu-n, advent második vasárnapján.

ORBÁN VIKTOR ÉS A VIRGÁCS, NOMEG A KRAMPUSZOK, AKIK MÁR FÉLNEK TŐLE

Haladjunk fentről lefelé, kezdjük Orbán Viktorral. A miniszterelnök ezúttal is gyerekek kérdéseire válaszolt, a délután 5-kor feltöltött Facebook-videóból kiderült,

  • hogy a kormányfő gyermekkorában minden évben találkozott a Mikulással, de most felnőttként csak hébe-hóba fut vele össze;
  • amikor gyerek volt, félt a krampusztól, de most már a krampuszok félnek tőle;
  • a Mikulás szánjára is felülhetne, de a Mikulás erre nem ér rá;
  • sőt, az is kiderült, hogy a leggyakrabban virgácsot hoz neki a Mikulás. 

A BRITISH PETROL VOLT SZEGEDI VEZÉRE BOTKA LÁSZLÓNÁL GYÚJTOGATOTT… NYUGALOM, CSAK ADVENTI GYERTYÁT

Egy hete Botka László gyújtotta meg Szeged első adventi gyertyáját, a járványhelyzet miatt mindezt nem a Dóm téri óriáskoszorún tette meg, hanem online, a Facebook oldalán.

A polgármestert ezúttal Knezevics Viktor, a BP szegedi szolgáltatóközpontjának volt vezetője, egyben országigazgatója követte, aki többek között a járványhelyzet jelentette kihívásokra és a társadalmi feladatokat ellátó emberek munkájának értékére helyezte a hangsúlyt. “Tavaly óta olyan változások, kihívások jelentek meg az életünkben, amelyek újrahangolták az értékrendünket, előtérbe helyezve a testi és lelki egészségünket, a családot, a barátokat és a szabadságot” – mondta, miközben meggyújtotta Szeged második adventi gyertyáját.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: ข่าวบอล
'Fel a tetejéhez' gomb