Kikapcs

Szegedre dobta az adventi cukiság-bombát a Fool Moon

Mit tesz december környékén 10-ből 9 rádiós zenei szerkesztő, ha a szelektor már túl sokszor dobta be a Last Christmas-t és a Mariah Carey féle All I want for Christmas-t? Tesz közé egy kis Szürke patást. Zséda karácsonyi dala már 16 éve csilingel a rádiók adventi kínálatában, a már klasszikusnak számító slágert most a szegedi Fool Moon porolta le, egészen fenomenálisan – ünnepi dalpremier érkezik a Szeged365.hu-n!

A szegedi Fool Moon megnyitotta az ünnepi szezont, méghozzá egy olyan Mikulás-váró dal acappella változatával, amelynek az eredeti, 16 évvel ezelőtti, Zséda által előadott verziójához is ők írták és énekelték a vokálokat – írja a Cityrocks portálja. A szürke patás klip és zene a Fool Moon adventi időszakra rögzített három dalának első tagja, a tervek szerint érdemes lesz vissza-visszanézni a Fool Moon Facebook oldalára, ahol a következő hetekben még két ünnepi klipet várhatunk a fiúktól.

Mindhárom klipjüket a szegedi Rudi és Fickó apartmanban rögzítették Höltzl Gergely rendezésében, és reményeik szerint nem csak a gyerekeknek, hanem a szülőknek is sok örömet fognak szerezni december végéig.

Forrás: Cityrockers

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb