Kikapcs

Többé nem jönnek Szegedre, Trunkos András bejelentette: ennyi volt, vége az Omegának

„Mecky-vel egy egész korszak meghalt. Vége, nincs tovább” – jelentette ki a Bors megkeresésére, Trunkos András, az Omega menedzsere, aki kalap-kabát kimondta, Omega néven többé nem lép a zenekar a színpadra.

LEHET, HOGY MÉG KITALÁLNAK VALAMI “HEPPENINGET”, DE OMEGA NÉVEN MÁR NEM ÁLLNAK A SZÍNPADRA

„Kóbort nem lehet helyettesíteni, elképzelhetetlen, hogy ez a zenekar hova léphetne tovább. Ahogy vége az ünnepeknek, le kell ülnünk Elefánttal és Ferivel, és közösen kell kitalálnunk, hova és hogyan tovább. Hogy mi a tisztességes, mi a méltó” – tette hozzá.

Mint mondta, azt elképzelhetőnek tartja, hogy a zenekar említett két tagjával, Molnár György Elefánttal és Debreczeni Ferenccel még kitalálnak valami „happeninget”, de már biztos, hogy Omega néven többé nem lépnek a színpadra.

KÉT ÉVE PONT SZEGEDEN KEZDTÉK A TŰZVIHAR TURNÉJUKAT

A több mint fél évszázados rockzenekar 2019. februárjában Szegeden, teltház előtt tartotta Tűzvihar című országos turnéjának első koncertjét. A fellépés meglehetősen emlékezetes maradt, már csak azért is, mert a koncert előtt percekkel szóltak a zenekar menedzsmentjének:

…az újszegedi Városi Sportcsarnok tűzvédelmi szabályzata miatt a látványos show pirotechnikai elemeit nélkülözniük kell.

A nem túl vidám meglepetés a jelek szerint nem zavarta a szegedi közönséget, az utolsó szegedi Omega-buli telt házzal pörgött végig.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb