Smart SzegedSportVideo365

Csütörtök este minden szív kéken dobogott – ilyennek találták a vadiúj Pick Arénát a szurkolók

Pick Szegedes mezek, sálak, kék szívecskék az arcokon. Csütörtök este felrobbant Szeged és a vadiúj Arénában mindenki egy emberként szurkolt, skandálta a felülmúlhatatlan szegedi csapat nevét! Az igazi vérbeli Pick Szeged fanokat még a meccs előtti percekben kaptuk el egy kérdésre arról, hogy tetszik nekik az új kézilabdacsarnok.

A RAJONGÓK SZÁMÁRA NEM VOLT KÉRDÉS, HOGY KI FOG NYERNI

Már a meccs előtti pillanatokban tetőfokára hágott a hangulat az Arénában, a szurkolók hangos kiabálásokkal, zászlólengetésekkel és hatalmas örömujjongásokkal buzdították előre a Kékeket. Kérdésünkre valamennyien elmondták, nagyon boldogok, hogy a Pick Szeged végre egy a csapathoz méltó Arénában léphet pályára, és azt, hogy a szegedi fiúknak vannak a legjobb szurkolóik mi sem mutathatja nyilvánvalóbban, mint az, hogy szinte mindenki biztosra vette, a Kiel elleni hatalmas összecsapásban győzni fog a Pick Szeged, és lám, igazuk is lett!

A mérkőzés előtt arról faggattuk a szurkolókat, hogyan érzik magukat ezen a felejthetetlen estén az új Arénában és mire számítanak a mai meccsen. Egy dolgot már elöljáróban elárulunk, tegnap este valamennyi szív kéken és egyszerre dobogott! Hajrá, Szeged, Csak előre!

Operatőr: Magyar Andor, szeged365.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb