KikapcsVideo365

Vadak ura, Sisi és egy vérbeli magyar mese, a Fehérlófia – izgalmas produkciókkal készül a 2022-es évadra a mórahalmi Patkó Lovas és Szabadtéri Színház

Míg valamennyien a karácsonyi ünnepekre hangolódunk és a hidegben forralt bort szürcsölgetünk, addig Mórahalom már teljes gőzzel készül a 2022-es nyárra. Kedd délelőtt pedig az Aranyszöm Rendezvényházban az is kiderült, milyen előadásokkal várja a színházszerető közönségét a Patkó Lovas és Szabadtéri Színház.

VISSZATÉR A TESLA MUSICAL ÉS ÚJDONSÁGKÉNT ÉRKEZIK A VADAK URA

Ütős produkciókkal kápráztat el minket jövő nyáron a teátrum, ugyanis a visszatérő sikerdarabok mellett új, látványos bemutatókkal is készülnek. Újra élhetjük például Vona Tibor nagyszabású musicaljében Tesla kalandos életét. A show a ma rendelkezésünkre álló legkorszerűbb technikai elemek alkalmazásával teremti meg azt az egyedi látványvilágot, amely izgalmas zenei és vizuális hátteret ad a 19. század hangulatának. Emellett látható lesz Vona Tibor új egész estés produkciója is, a Vadak ura, melyben látványos jelmezek között, élethű animációkkal elevenedik meg a “nyolc klán” által vezetett nagyerdő élete.

Fotó: TBG Production

JÖN A SISI OPERETT ÉS KÁLMÁN IMRE, AZ OPERETTKIRÁLY ÉLETMŰVE BENNE HALHATATLAN SLÁGEREKKEL

A Monarchia Operett társulatának előadásában megelevenedik Sisi, a magyarok kedvenc királynéjának története, amelyben olyan halhatatlan slágerek csendülnek majd fel, mint a “Délibábos Hortobágyon”, vagy két gyönyörűen megzenésített Petőfi vers, a “Szeptember végén” és a “Szabadság, szerelem”. A társulat még egy darabbal kedveskedik a nézőknek, 120 perc a Föld körül címmel, melyben Kálmán Imre, az Operettkirály életművéből hallhat egy jól megkomponált válogatást az érdeklődő.

A LOVAS ELŐADÁSOK KÖZÖTT IGAZI KURIÓZUMKÉNT EGY VÉRBELI MAGYAR MESE, A FEHÉRLÓFIA ELEVENEDIK MEG

Természetesen nem maradhatnak ki a repertoárból a lovas bemutatók sem! A nagy érdeklődésre való tekintettel visszatérnek a lovas színház színpadára az idei nagy kedvencek is, mint például a Szilaj, vagy az Aladdin, de a közönség szavazatai alapján új produkcióként érkezik az ismert magyar mese, a Fehérlófia feldolgozása is.

Ha az új évadról többet szeretnél megtudni, nézd meg videónkat is, amelyben Nógrádi Zoltán, Mórahalom polgármestere, Pintér Tibor Tenya, a Nemzeti Lovas Színház igazgatója és Denk Viktória, a Monarchia Operett vezető primadonnája, aki Sisit fogja alakítani, mesél számunkra.

Operatőr: Magyar Andor, szeged365.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb