Kikapcs

Rénszarvasmintás pulcsi, a fa alá? Felejtsd el, tudunk egy sokkal klasszabb szegedi ajándékot!

Ez most nem egy szokványos Szeged365 cikk, mint ahogy az általunk ajánlott szolgáltatás sem egy szokványos karácsonyi ajándék (de pont ettől annyira zseniális az egész). Arra vállalkozunk benne, hogy közel akkor feltalálói bravúrt végrehajtva, mint az E = MC2, megtaláljuk a tökéletes karácsonyi ajándékot Szegeden.

Ha már tudomány, nem árt, ha van hozzá egy képletünk.

Adott tehát…

  • egy reményét vesztett, frusztrált, fáradt ajándékozó (Te),
  • egy megajándékozni kívánt feleség, férj, barát, barátnő, anyuka, nagymama, barinő stb.,
  • a karácsony, mint végső projektdátum,
  • és a nem elhanyagolható tényező, amely szerint TILOS mégegyszer olyan bűntettet végrehajtanod, mint a sapka, sál, kesztyű, vicces boxeralsó, csúnyapulcsi, parfüm és társaik ajándékozása.

Magyarán, egyedi, szívhez szóló, személyes ajándékra van szükséged, amely amellett, hogy örömet okoz a fa alatt, később is arra fogja emlékeztetni a célszemélyt, hogy mennyire csodás lény vagy Te, aki meglepted Őt. Pont az ilyen esetekre találták ki a masszázs – és testkezelés ajándékkártyákat, amelyeket a szegedi Chill Fit Bodyban teszteltünk végig.

EZÉRT FOG ÖRÜLNI A MEGAJÁNDÉKOZOTTAD

A képlet egyszerű. Nincs olyan ember a 163 ezer szegediből, aki ne tudná magáénak a következő problémák valamelyikét, vagy akár az összeset, együtt: kimerült vagyok, fogyni szeretnék, feszesebb bőrt szeretnék, energikusabb-fiatalosabb-fittebb stb. szeretnék lenni. Éppen ezért, egy Chill Fit Body ajándékkuponnal nincs félrenyúlás, valamelyik 100%, hogy jól fog jönni az illetőnek, egyedi élményt okozva a szerettednek. Rendben, de mi van, ha félretrafálsz és az illetőnek nem infratréneres kezelésre, hanem aromaterápiára volt szüksége? Semmi gond, értékhatáron belül bármelyik másik szolgáltatásra cserélhet az illető, a szegedi Molnár Nóra egyébként is barátságos szalonjában pedig annyi minden van, hogy biztosan megtalálja a hozzá leginkább illőt.

KARÁCSONYI AJÁNDÉKKUPONOK, GYAKORLATILAG MINDENRE, SŐT, MINDENRE IS!

Egyszerűbb a dolgod, mint hinnéd. Menj fel a szegedi Chill Fit Body vadonatúj honlapjára, ahol több, mint 20 féle szolgáltatás ajándékkuponja vár, a zsírégetést felturbózó Icoone Alakformálástól a gerinc és mozgásszervi problémák kezelése tökéletes japán SI-Mozgásterápián át a sci-fibe illő Wiener Aromaterápiás Testfáslizásig. A különféle csomagok már 6000 Ft-tól elérhetőek, ergo még a gatyád sem fog rámenni.

Csak választasz, aztán beugrasz megvenni és már mehet is a fa alá, a megajándékozott pedig (ugorva) a Te nyakadba, miután megkapta az ajándékot. A legjobb pedig az egészben, hogy az utóbbi minimum kétszer fog megtörténni:

  • először, amikor meglátja az ajándékát,
  • másodszor pedig, amikor elmegy felhasználni, tapasztalatból mondjuk, ezt követően még nagyobb lesz az öröm.

Ha nincs kedved a neten zsonglőrködni, hívd fel Nórit (Molnár Nóra, a tulajdonos), rögtön segíteni fog:

  • Chill Fit Body masszázs – és alakformáló szalon
  • Szeged, Csaplár Benedek utca 4/b
  • Az összes karácsonyi csomag, egy helyen: kattints IDE!
  • Infó vonal, karácsony előtti pánikban szenvedő ajándékvadászoknak: +3630/503-3504

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb