MindenmásVideo365

Sokkos állapotban van a nő, akinek a járdájára fektették a mórahalmi tömegbaleset holttesteit (videóval, 18+)

Videófelvételt tett közzé a TV2 Tények a keddre virradó éjjel, Mórahalmon történt tömegszerencsétlenségről, a sokkoló felvételeken látni lehet a hét ember életét követelő becsapódást is. A nő, akinek a virágboltjába csapódott az autó, majd akinek a járdájára fektették a holttesteket, a mai napig sokkhatás alatt van, a lánya a csatornának azt nyilatkozta, tisztán lehetett hallani a túlélők kiáltásait.

Mint korábban megírtuk, a baleset hétfő éjfél előtt történt Mórahalom belterületén, egy szerb honosságú egyterű sofőrje – a fedélzeten 10 illegális migránssal – a rendőrök elől menekülve egy ház falának csapódott, felborult, a benne utazók közül heten meghaltak, négyen pedig megsérültek.

A TV2 arról számolt be, hogy a nő, akinek a járdájára fektették a holttesteket sokkos állapotba került, a csatornának nyilatkozó lánya – aki fültanúja volt a túlélők kiáltozásainak – azt nyilatkozta, még mindig nagyon megviselt a családjuk. Egy helybéli férfi szerint legalább 150-nel hajthatott a szerb sofőr, a Tényeknek nyilatkozók szerint, miután a sofőr menekülni próbált az őt igazoltatni próbáló rendőrök elől,

  • nekihajtott a virágüzlet falának (a becsapódás erejét jól mutatja, hogy egy hatalmas lyuk keletkezett az épület oldalán),
  • megpördült,
  • az alkatrészek szanaszét repültek,
  • majd a sűrű füstfelhőből egy, az autó felől menekülő embert lehetett látni.

A helyszínen készült videót itt tudod megnézni, tényleg 18+, kérjük, ennek tükrében kattints:

A tragédia az egész települést sokkolta, a helyiek szerint egyébként a városban nagyon sok az embercsempész és a migráns is. Nem ez volt az első hasonló baleset, korábban migránsokat szállító kisbusz borult az árokba Domaszéknél. Akkor 25-en sérültek meg, többen súlyosan.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: Belcampo scandal
'Fel a tetejéhez' gomb