Szegedi Arcok

Édesanya és óvodás korú kislánya vesztette el az otthonát a Csörlő utcai lakástűzben, segítsünk nekik!

December 16-án reggel nyolc óra környékén terjes terjedelmében égett egy Csörlő utcai lakás Szegeden” – írtuk meg akkor, amikor a tűzoltók még a helyszínen oltották a lángokat. Mint azóta kiderült, a lakás teljesen kiégett, az ott lakó édesanyának tartós élelmiszerre, valamint az ovis kislányának pedig játékokra, ruhákra és lábbelikre gyűjtenek.

A kislány egyik ovistársának édesanyja tette közzé a Facebook oldalán, hogy a lakás teljesen kiégett. Mint írja, a pici lányt egyedül neveli az anyukája, épp otthon voltak a tűzesetkor, de szerencsére nem esett bajuk, viszont szükségük lenne most pár dologra. A poszt szerint elsősorban a kislánynak kellenének:

  • 122/128-as méretű ruhák és 29/30-as lábbelik.
  • Játékoknak is nagyon örülne: szereti a csajos dolgokat, kreatívkodni, babázni, gyurmázni.
  • Mint kiderült, most a nagyszülőnél laknak, így a tartós élelmiszer is bármikor jól jön nekik.

“Köszönjük, ha hozzá tudtok bármivel is járulni, hogy szebbé tegyük egy kicsit a nehéz karácsonyukat és az újrakezdésüket” – olvasható továbbá a posztban, ahol azt is leírják, hogy az adományokat itt tudod leadni: december 23., 24.: 9.00-14.00 (Retek utca 2. 6/36, Törőcsik Ildikó), vagy december 23-tól Alsóvároson előzetes egyeztetés után Molnár Tündénél: 0620/3305811.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb