Szegedi Arcok

Lassan a Szíriuszra is utazhatunk Szegedről a tram-train-nel

Szegeden bármi megtörténhet, mint azt a mellékelt ábra is jól mutatja, a Szegedi Űrállomás után mi más hiányozhatott még városunkból, mint a tram-train villamos-űrhajó hibrid fejlesztése!

A viccet félretéve a Kétfarkú Kutyák megint nagyot alkottak, és korábbi ígéretükhöz híven -ahogy a Szeged – Rókus állomáson kifüggesztett tábla hirdeti-, a tram-train után szabadon hamarosan indul a Tram-Shuttle integrált villamos-űrhajó fejlesztés Szeged és Szíriusz között.

A Magyar Kétfarkú Kutyapárt Szögedi Mönyétserege szerkesztőségünkhöz novemberben eljuttatott közleménye szerint a Kutyák a Szeged Plaza és a Kossuth Lajos sugárút körforgalma között két terminált üzemeltetnek, amelyek “kiváló példái a szegedi turizmus növekedésének.”

A sajtóanyagból az is kiderül,

  • hogy az első terminálról induló Tram-Shuttle a Napfény városát Hódmezővásárhellyel és a Szíriusszal köti össze, a városban villamosként, a városok között ramjetként közlekedve.
  • A második terminálról az Űrliga hajóival egzotikusabb bolygókra utazhatnak a toxikus, gyűlölködéssel terhelt közéletbe belefásult honfitársaink.

Kapcsolódó cikkek

2 hozzászólás

  1. Visszajelzés: blote tieten
'Fel a tetejéhez' gomb