BlogVideo365

Best of 365: a szegedi lány, aki ledobott 80 kilót, aftermovie-áradat és az olvasónk, akit élő adásban varrtunk ki

Zúzós kis év áll mögöttünk, rengeteg ütős sztorival és tízmilliós nagyságrendű oldalmegtekintésekkel – köszönjük a rengeteg kattintást és az ipari mennyiségű beküldött sztorit! A Best of 365 sorozatunkban a 2021-es év legnépszerűbb tartalmaiból csemegézünk, elsőként érkezzenek a kedvenc videóitok!

A 2021-ES ÉV LEGNÉZETTEBB VIDEÓJA: AZ ÓFÖLDEÁKI HÖLGY, AKI FOGTA MAGÁT ÉS LEDOBOTT 80 (!!) KILÓT

Kevés aktuálisabb téma van ünnepek után, mint formába hozni magunkat és persze ledobni a karácsonyi bejgli-apokalipszis által felszedett kilókat. Az óföldeáki Simon Anita sztorija az egyik leginspirálóbb, amivel valaha is találkoztunk, az alábbi videónk főszereplőjének ugyanis úgy sikerült 80 kg-ot fogyni, hogy abból egy deka sem jött vissza rá.

Rengetegen voltatok rá kíváncsiak,

  • a Facebook oldalunkra feltöltött videót több, mint 700 ezren (!) néztétek meg, 23 ezren like-oltátok és 992-en szóltatok hozzá, a május végén feltöltött poszt eddig 1.6 millió felhasználóhoz jutott el,
  • az Anitával készült interjút szöveges verzióban, azaz cikk formájában pedig egészen pontosan 189.028-an olvastátok el, a brutális szám mögött főként szegedi, budapesti, hódmezővásárhelyi, makói, szentesi és vajdasági olvasók állnak.

A videót a régi és új Facebook oldalainkon és a Youtube csatornánkon is eléred, az interjút pedig az alábbi cikkünkben találod:

AMIT MÉG MI SEM MERTÜNK ELHINNI: AFTERMOVIE-CUNAMI A SZEGED365-ÖN

A 2020-as, fesztiválmentes nyarat követően nem hittük volna, hogy 2021-es szezon már telis-tele lesz Szeged365 aftermovie-val, pedig így lett.

Így látta Andor kollégánk kamerája a Szegedi Ifjúsági Napokat:

…az Államalapítás Ünnepét:

…a Deja Vu Fesztivált:

…és a Szeged International Airshow-t:

AZ OLVASÓNK, AKIT A SZEMETEK LÁTTÁRA VARRTUNK KI

“Miért ne varrnánk ki az egyik Szeged 365 olvasót?” – tette fel a kérdést a nyáron Mucsi Gergely szegedi tetoválóművész, a feldobott labdát pedig – egy orbitálisat pörgő Szeged 365 játékot követően – Varga Evelin nevű olvasónk csapta le, akit a saját nászútjáról frissen hazatérve kaptunk el egy tetoválásra:

AZ ÉV SPORTTÖRTÉNETI PILLANATA, SZEGED365 VIDEÓN: ÍGY NYITOTT MEG A PICK ARÉNA

A dátum december 9, a többit pedig már úgyis tudjátok. Ott voltunk, imádtuk, és közben rengeteget videóztunk:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb