BlogSzegedi ArcokVideo365

Nem vicceltünk: tényleg kivarrtuk az egyik olvasónkat! Szeged 365 videóriport, tetkó edition

“Miért ne varrnánk ki az egyik Szeged 365 olvasót?” – tette fel a kérdést pár hete Mucsi Gergely szegedi tetoválóművész, a szegedi Művhely alapítója. A kérdést egy Szeged 365 játék követte, amelynek nyertese egy meseszép tetkóval gazdagodott Gergő jóvoltából. Naná, hogy ott voltunk a nagy pillanatok közepette, mutatjuk videón, hogyan került fel Varga Evelin nevű olvasónk karjára a kedvenc bulldogja!

MOSÓGÉP HELYETT EGY BULLDOGOT VARRTUNK EVELIN KARJÁRA

Megvan még a városi legenda, a Csillag Börtönből? A fickó kapott két év letöltendőt, a cellatársai felajánlották neki, hogy felvarrnak valamit a hátára, ő pedig csupán annyit kért, hogy valami nagy és durva legyen. A vége egy, a szegedi badass egész hátát lefedő mosógép lett, meg persze egy hatalmas pofozkodás, amikor megtudta, mi lett a meglepetés “műalkotás” témája. Mucsi Gergely, a szegedi Művhely tetoválószalon és kreatív műhely alapítója bármit felvarr, bárhová, a realisztikustól kezdve, a line-arton át, az absztraktig akár mosógép is lehetett volna az alkotás tárgya, azonban Evelin egészen mást választott, a kedvenc bulldogját.

A Szeged 365 játékra, melynek fődíja egy tetoválás volt, több, mint 200 nevezés érkezett, fortuna pedig egy ízig-vérig szegedi lányt szemelt ki magának.

NÁSZÚT UTÁN TETKÓ, GYORSAN, PROFIN, FÁJDALOMMENTESEN

Evelinnek régi nagy vágya teljesült élete első tetoválásával, amelynek témája a saját kutyája volt, egy bulldog, sok-sok virág közepette. A nyertesünk egyébként pont nászútról (szívből gratulálunk) jött haza, amikor Gergő meglepte a tetoválással, szóval, ha úgy vesszük, ez volt a Művhely és a Szeged 365 közös nászajándéka. A gondosan előkészített 10 x 10 centis alkotás egyébként viszonylag gyorsan elkészült, bő 2 órát vett igénybe és szinte abszolút fájdalommentes volt. Ott voltunk, Evelin egy könnycseppet sem hullajtott, pedig egy törékeny, fiatal szegedi lányról van szó. Szóval, vagy a nyertesünk egy harcos amazon a lelke mélyén, vagy Gergő volt nagyon ügyes, vagy “C” megoldásként mindkét tényező együtt érvényesült.

A készítés legjobb pillanatait az alábbi videón mutatjuk, Gergővel pedig holnap jövünk egy külön interjúval is, a szegedi tetkó-mágusnak van miről mesélnie, már csak azért is, mert az utóbbi időszakban gyakorlatilag körbe – vendégtetoválta fél Európát!

Apropó, ha már témánál vagyunk: tetoválásra vágysz? Ahogy Gergő mondta: “Nem vagy egy a sokból, a tetoválásod is ezt tükrözze!” Szerintünk a legjobb helyen jársz, a Művhelyben tényleg minden tetoválás egy művészi alkotás is egyben, sőt, ha érdekelnek a képzőművészetek, még a festészet és a sokszorosító grafika műfajaival is megismerkedhetsz náluk!

Szeged, Moszkvai körút 11.
[email protected]
Bejelentkezés: 

+3670 539 7827
+3620 240 5023

Kapcsolódó cikkek

2 hozzászólás

  1. Visszajelzés: lsm99live
'Fel a tetejéhez' gomb