Mindenmás

Hajnali tragédia: kiszakadt egy erkély korlátja, kizuhant egy nő a harmadikról

Kiszakadt egy erkély korlátja, emiatt kizuhant a harmadik emeletről és életét vesztette egy nő szerdán hajnalban Budapesten – közölte az ORFK.

Az eset a főváros XIII. kerületében, egy Váci úti, régi építésű, polgári társasházban történt. A rendőrség információi és sajtóértesülések szerint a tragikus baleset oka az volt, hogy kiszakadt a harmadik emeleti lakás erkélyének korlátja, amelynek feltehetően a nő támaszkodhatott. A hölgy a járdára zuhant és a helyszínen életét vesztette. A Budapesti Rendőr-főkapitányság vizsgálatot indított az eset körülményeinek tisztázására.

Társasház erkélyének kiszakadt korlátja a főváros XIII. kerületében, a Váci úton 2022. január 12-én hajnalban. A harmadik emeleti erkély korlátja kiszakadt, egy nő a járdára zuhant és a helyszínen meghalt. MTI/Mihádák Zoltán

PONTOSAN EGY ÉVE TÖRTÉNT: KIZUHANT EGY SZEGEDI NŐ A TIZEDIK EMELETRŐL

Szinte napra pontosan egy éve történt egy hasonló, tragikus eset Szegeden, akkor a tizedik emeletről zuhant ki egy fiatal nő a Vértónál.

Novemberben szintén hasonló tragédia következett be, akkor a Temesvári körúti tizenhét emeletes épületből, a 64 méter magas lakóház legfelső szintjéről esett ki egy férfi, aki a helyszínen életét vesztette.

Ha úgy érzed, lelki segítségre szorulsz, vagy van olyan ismerősöd, aki veszélyben van, azonnal kérj segítséget! Hidd el, mindig van megoldás, mindig van, aki meghallgat:

Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetsége
+36-1-116-123
Kék Vonal gyermekkrízis alapítvány
116-111
Csak vezetékes vonalról hívható:
DélUtán középkorú és idős emberek lelkisegély szolgálata
+36-80-200 866
Akik interneten segítenek:
www.sos505.hu és www.chat.kek-vonal.hu
E-mail címek, ahová írásban fordulhatsz:
[email protected]
[email protected]

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb