Közélet

Telis-tele volt az erdő migránsokkal – Szeged365 olvasói helyzetjelentés Ásotthalom mellől

Exkluzív fotókat kaptunk az Üllési Polgárőr Egyesület elnökétől, Megyeri Árpádtól, aki kollégáival, bajtársaival együtt 113 határsértő feltartóztatásában vett részt szombat reggelre virradóan Mórahalom és Ásotthalom külterületén. Sűrű hétvégét zárnak hamarosan a Szeged környékén szolgálatot teljesítő rendőrök, határőrök és polgárőrök, mint korábban írtuk,

  • szombat reggelre 113,
  • vasárnapra pedig további 99 illegális határátlépőt tartóztattak fel, és még nem ért véget a hétvége:

Megyeri Árpád, a fotókat hozzánk eljuttató Üllési Polgárőr Egyesület elnöke elmondta, hogy a Szeged Határrendészeti Kirendeltség, és a Készenléti Rendőrség járőreivel, a honvédekkel, és az OPSZ Határvédelmi Tagozat polgárőreivel, valamint az Újbudai vendég polgárőrökkel együttműködve 2022. január 14-én 19 óra és január 15-én 03 óra között nagyobb csoportokban 113 határsértőt tartóztattak fel Mórahalom, és Ásotthalom külterületén. A területen végzett polgárőri szolgálatot a rendőrség HRK ügyelete koordinálta, tette hozzá az elnök.

Hálásan köszönjük mindenkinek, aki azért dolgozik, hogy a többi szegedi (és Szeged környéki) biztonságban tölthesse a hétvégét!

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: ข่าวบอล
'Fel a tetejéhez' gomb