Közélet

Ezt nem láttuk jönni: Varga Irén elindul a miniszterelnöki címért, betiltaná a koronavírust (18+)

Sírtunk. Nevettünk. Feküdtünk. Varga Irén hétfő este hivatalosan is bejelentette, elindul a miniszterelnökségért, sőt, még programot is hirdetett. Betiltaná a koronavírust, megszüntetné a rezsit és ingyenes járatokat indítana Görögországba.

It’s time for the apocalypse.

Ha valaki lemaradt volna kishazánk vadonatúj Beyonce Knowles-járól: adott egy Varga Irén nevű hölgy, vagy művész(?)nevén Maihana Roszallo, aki többek között popcornból főz levest a Youtube-on és olyan megaslágerekkel ostromolja a Billboard-listát mint a Kisapám, a Maluma vagy a Micimackó.

Az első sokkot azzal okozta a Szeged365 olvasói körében, amikor az év végén az egyik Széchenyi téri szórakozóhelyet szexizte rommá (bár a tér közepére kihelyezett freestyle pottyantós slozi után már semmin sem lepődünk meg), erre most itt a következő csapás:

…hétfő este bejelentette, hogy elindul április 3-án, miniszterelnök szeretne lenni.

Irénünknek van programja is, amit annyira nem spilázott túl, röviden ennyi az egész:

  • ingyenes járatok Görögországba,
  • alapjövedelem,
  • koronavírus betiltása,
  • rezsi megszüntetése.

Irén for President, nincs mese.

A kérdés már csak az, hogy ki lesz a következő, aki meglódul a miniszterelnöki székért? A jó öreg P@csaember? Vagy a Táskás Fickó az Algyői útról? Esetleg a szegedi Sz@rófantom? Ha összeáll a dream-team, lehetne ez a kampánydaluk:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb