Kikapcs

Kulturális piac és ajándék kiállítás is színesíti ma a szegedi magyar kultúra napját

A Kulturális Piac elnevezésű rendezvénysorozat az 1990-es évek óta létezik, 2017-től pedig újragondolt módon Szeged valamennyi kulturális intézményének és civil szervezetének az összefogásában valósul meg. Ennek örömére többek közt ajándék kiállítás is nyílik a magyar kultúra napja alkalmából.

Január 22-én, a magyar kultúra napján 10 órától 15 óráig ingyenesen látogatható lesz a Somogyi Könyvtár emlékkönyvtára. A jeles napon azokat a Somogyi-könyvtárban megtalálható könyvritkaságokat tárják a látogatók szeme elé, amelyek meghatározók a magyar kultúra számára.
Látható lesz többek között Jókai Mór kézirata, a Vizsolyi Biblia és Radnóti Miklós dedikált kötete is.
Nagy örömmel mutatják be az érdeklődők számára a frissen megjelent, A Somogyi-könyvtár és könyves kincsei című kiadványukat is, amely a most kiállított ritkaságokat vonultatja fel részletesen. A kötet a kultúra napján kedvezményes áron megvásárolható.

A Somogyi Könyvtár idén is játékos feladványokkal, kvízekkel, szóSZEGEDelővel, legóval, mesével, robotikával, 3D nyomtatóval várja az érdeklődőket. A dorozsmai szélmalom csak egy a sok káprázatos látnivaló közül.

További részletek ide kattintva érhetők el.


DE HA MÁS PROGRAM UTÁN NÉZNÉL, VAN MÉG ÖTLETÜNK:

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: รับทำ SEO
'Fel a tetejéhez' gomb