Kikapcs

Nincs még egy jó szelfid Rudival, Szeged kedvenc gímszarvasával? Szerdáig még pótolhatod

Eljött az idő, a héten el kell búcsúznunk Szeged varázslatos ünnepi pompájától: ég veled, díszkivilágítás, óriás karácsonyfa és mindenki kedvence, Rudi, a hazai gímszarvas. Mint, ahogy Makrai Lászlótól, a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatójától megtudtuk, Rudi csütörtökön vonul el hosszú pihenőjére, így addig még – ha az idei szezonban kimaradt volna – itt az idő, hogy elkészítsd vele közös remekbe szabott szelfidet.

TÖKÉLETES SZELFIPONT SZEGEDEN: RUDI KÖRÜL MINDIG PEZSEG AZ ÉLET

A Klauzál téri óriás karácsonyfától még hamarabb el kell köszönnünk, Makrai László elmondta, szerdán bontják le a 11 méteres ezüstfenyőt. Rudolf, városunk kedvenc gímszarvasa és a téli szelfik elmaradhatatlan kelléke a maga cseppet sem visszafogott nagyjából 200 kilós súlyával, 5 méteres magasságával és 11 ezer kétszínű LED izzójával csütörtök reggel távozik a Dugonics téri helyéről. Szeged ikonikus szarvasa körül ebben a szezonban is csak úgy pezsgett az élet, kattogtak a vakuk, ragyogtak a mosolyok, miközben a legötletesebb pózokban megszülettek az ünnepi hangulatot emelő fényképek.

SZERDÁIG MÉG PÓZOLHATSZ RUDIVAL, A GÍMSZARVASSAL

Ha csillapíthatatlan hiányérzeted támadt és rájöttél, hogy már csak egy jó szelfi Rudival, a fényszarvassal hiányzik a családi fotóalbumból, ne feledd, szerda az utolsó nap, hogy pótolhatod, utána az SZKHT munkatársai elbontják a Dugonics tér fénylő csodáját.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb