Mindenmás

Fight Club, Szegeden: kitört a bunyó az egyik szórakozóhelyen, a rendőrségen kötöttek ki

“…és végül a nyolcadik szabály: hogy ha ma este jársz itt először, küzdened kell!” – megvan még Tyler Durden (Brad Pitt) ikonikus mondata David Fincher 1999-es, Harcosok Klubja című kultfilmjéből? Bár azok az idők már rég elmúltak, amikor Szeged neve egyet jelentett a balhés éjszakai élettel, azért akad még olyan hely a Napfény Városában, ahol áll a fenti szabály. Kocsmai bunyóst állítottak elő a szegedi rendőrök, mint szerda délelőtti közleményükben írják, a dolog már az ügyészségen van.

Mint a rendőrségi közlemény írja, a megalapozott gyanú szerint a 21 éves elkövető 2022. január 1-jén, vagyis szilveszter hajnalban egy szegedi szórakozóhelyen agresszíven viselkedett, a vendégeket inzultálta majd egy férfit ököllel arcon is ütött. A bejelentést követően az egyenruhások rövid időn belül a helyszínen azonosították az ittas garázdát, akit előállítottak a Szegedi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

Ellene garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A rendőrök az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldték az ügyészség részére.

Szeged365 pro tipp: ne csináld a srác után, nem éri meg, inkább nézd meg az alábbi filmek bármelyikét. Tényleg.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb