Mindenmás

Már a gyümölcs sem a régi? Szegeden is visszahívja a Törökországból érkezett citromot az Auchan

Törökországból érkezett citrom miatt adott ki figyelmeztetést az Auchan. Az üzletlánc közlése szerint hatósági értesítés alapján az egész országban, így Szegeden is visszahívják az Any Yasa Gida ve Tartim Mesin cég által forgalmazott/csomagolt „Lédig citrom” megnevezésű terméket, amely 2022.01.18-31. közötti időszakban volt forgalomban az áruházakban.

A figyelmeztetés és visszahívás azokra a termékekre érvényes, amelyeket 22-01-12 csomagolás dátummal láttak el. Az Auchan kéri, hogy amennyiben ilyen termékeket vásárolt valaki, az a saját biztonsága érdekében ne fogyassza el, hanem mielőbb vigye vissza az áruházakba, ahol a termékek teljes vételárát megtérítik a vevőszolgálatokon a blokk nélkül is. A Nébih egyébként már korábban figyelmeztetett, hogy gond lehet a Törökországból érkező citrusfélékkel. Az akkori tájékoztatás szerint rendszeres és alapos ellenőrzés ellenére is a megengedett határérték feletti vagy az EU-ban már nem engedélyezett növényvédőszer-maradékkal jutnak be az országba a citrusfélék.

Apropó: manapság Tchibo őrölt kávét kortyolgatni sem túl tanácsos Szegeden. Legutóbb az Aldi hívta vissza ezt a terméket.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: ai ดูดวง
'Fel a tetejéhez' gomb