Szegedi ArcokVideo365

Akinek már biztosan jól indult 2022: 300 ezer forintnyi nyereményt vitt haza egy szegedi anyuka két kattintással, az SZ-PLAST Ablak játékán

300 ezer forint értékű nyílászáróval lett gazdagabb Rákóczi Kata, aki az SZ-PLAST Ablak egyik Facebook-játékának fődíját vitte el. A fiatal szegedi anyuka a napokban vette át nyereményeit, mint mesélte, a legjobbkor jött a nyeremény, mivel éppen egy melléképület-felújítás kellős közepén voltak.

Még 2021-ben hirdette meg az Ablak Szegedre című játékot a régió lassan 30 éves, piacvezető nyílászáró gyártója, amelyen egy általuk gyártott ablakkereten keresztül mutatták meg a város szépségeit. Pontosabban, azok egy-egy apró részletét, így aztán a játékosoknak például a Dugonics téri szökőkút egyik dombornyomott idézetéből, a Vértói domb egyik kapujának csücskéből, vagy a Kling Sándor által 2001-ben megalkotott, a Kárász utca elején díszelgő Utcazene című szoborcsoport egyik galambjáról kellett rájönnie a játékosoknak, melyik ikonikus szegedi helyszínt mutatják meg nekik. A kampány még a tavaly tavaszi lezárások alatt zajlott, így aztán egy virtuális túrára is vitték a home office-ban lévő szegedieket a belváros – akkor még – magányosan árválkodó nevezetességeihez.

HÁROM MINŐSÉGI, REMEKÜL SZIGETELŐ ABLAK ÉS EGY POMPÁS BEJÁRATI AJTÓ LETT A NYEREMÉNY

Katával rögtön az eredményhirdetést követően felvették a kapcsolatot, azonban a fiatal szegedi anyuka kivárta, hogy az építkezés-felújítás során eljussanak oda, hogy már szükség legyen a nyereményeire. A 300 ezer forintból három minőségi, remekül szigetelő ablak és egy pompás bejárati ajtó is kifutotta, az utóbbiakat az SZ-PLAST Ablak ügyvezetője, Lukács Loránd személyesen adta át a napokban.

Naná, hogy ott voltunk az örömteli pillanatok közepette, mutatjuk videón az átadást:

Ajtót, ablakot cserélnél?
Felvennéd rá az 50%-os állami támogatást?

Az SZ-PLAST Ablak segít, ráadásul ha őket választod, a Tiéd lesz a remek érzés: szegedi emberek, szegedi gyárban készítették el a csúcsminőségű nyílászáróidat.

Itt találod őket:

6728 Szeged, Külterület 4.
+36 (62) 549-329
www.sz-plastablak.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb