Blog

Belógtunk a “vizes -vb” szegedi helyszínére! Ha már ott jártunk, intéztünk jegyet is a (vizes) sportoló szegedi gyerekeknek!

Na jó ez így egy kicsit nagyképű, de a napokban amint megtudtuk, hogy újabb világverseny érkezik Szegedre, azonnal elkezdtünk készülni, ötletelni, hogyan tegyük Nektek, Szeged365 olvasóknak még izgalmasabbá ezt a világeseményt. Többen írtatok a közösségi oldalakra, hogy a vízilabdás gyerekeknek mennyire jó lenne, ha kedvezményesen be tudnának jutni Szeged vadonatúj sportuszodájába akkor, amikor a világ legjobbjai ugranak a medencébe…nekünk sem kellett több, azonnal utánajártunk a dolgoknak és elindultunk Szeged csodálatos, fedett sportuszodájába, a Tiszavirág Sportuszodába!

Mód Péter (SZVPS elnök) barátunkat, a szegedi vízilabda sport utánpótlás vezetőjét szerettük volna elérni, hogy egyrészt gratuláljunk neki is, hogy egy ekkora sikert elértek, és Szegedre hozták ezt a rangos eseményt. Másrészt ha már azt kértétek, hogy legyen a gyerekeknek kedvezményes jegye, így arra is rákérdeztünk. Kicsit szemtelenül de kamerák előtt megígértettük, hogy bizony történjen bármi is a jövőben a szegedi gyerekeknek lesznek jegyek! Itt a teljes videó. VIGYÁZAT nyomokban kisportolt szegedi vízilabdás felsőtesteket tartalmaz!

A szegedi helyszínnel is büszkélkedő világverseny magyarországi bejelentéséről itt írtunk elsőként:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb