Mindenmás

Napi pakk: napos, majd felhős időjárás, és Pick meccs is vár a hétvégén Szegeden

Páros lábbal rúgta ránk az ajtót március első hétvégéje Szegeden. Amennyiben hihetünk az időjárás előrejelzéseknek, akkor egész szép, napos időjárásnak nézünk elébe, amit délután egy kevés gomolyfelhő zavarhat csak meg. Mindezek mellett telis-tele vagyunk programokkal, és még Pick meccs is lesz ma Szegeden. Kávé bekészít, itt a Szeged365 napi pakk szombatra!

MAI NÉVNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Adorján, Adrián, Adria, Adrianna, Adriel, Adrienn, Geraszim, Oliva, Olivér, Olívia, Özséb, Teofil, Virgil és Virgília nevű Szeged365 olvasónak.

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • 79 éve született Balázs Péter, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, rendező, szinkronszínész, színházigazgató.
  • 57 éve megszületett Kaszás Gergő, Jászai Mari-díjas színész.
  • Ma lett 54 éves Bajnai Gordon, egykori miniszterelnök. Gyurcsány Ferenc lemondása után 2009. április 14. és 2010. május 29. között a Magyar Köztársaság miniszterelnöke volt.
  • 48 megszületett Eva Mendes kubai-amerikai színésznő.
  • 47 éve született Jolene Blalock amerikai modell és színésznő (Star Trek sorozat).
  • 33 éves lett Jake Lloyd amerikai színész (Hull a pelyhes, Star Wars I. – Baljós árnyak).
  • 26 éve az 1972-es hatputtonyos tokaji aszú elnyerte a világ legjobb fehérbora címet.

NAPOS DÉLELŐTT, FELHŐS DÉLUTÁN

Szombaton eleinte sok lesz a napsütés, délutánra azonban erősen megnövekszik a gomolyfelhőzet, viszont csapadékra nem kell számítani. Többfelé élénk, néhol erős lesz az északkeleti szél. Hajnalban -5, napközben 7 fok várható Szegeden.

PICK MECCS – A SZEGEDI COVID-OSZTÁLY HŐSEI IS BEÁLLNAK SZURKOLNI

Szombaton 17.30-kor a K&H férfi kézilabda ligában a Ferencváros csapatát fogadják a szegediek a PICK Arénában. A meccsre újból meghívták a COVID-osztály munkatársait, így ismét az egészségügyben kiemelkedően teljesítő hősökkel közösen szurkolhatunk Szegeden.

A MOZI ÉS A PÖRGŐS PARTIK NAPJA LESZ A SZOMBAT

Színes filmválaszték és még több parti vár rád ezen a hétvégén Szegeden. A Hungiban közeledve a nőnaphoz a hölgyeké lesz a főszerep, ahogy a Retro Klub is gőzerővel készül. Minden hétvégi program egy nagy pakkban:

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: Devops consulting company
'Fel a tetejéhez' gomb