KikapcsVideo365

Rekordot dönt(het) a Mars teres lány: szürreális mennyiségű virág érkezett Mesi Virágoskertjébe

Nincs fantasztikusabb, gyönyörűbb és szeretnivalóbb társaság a SZEGEDI NŐKnél (mielőtt még bárki elkezdené a haját tépni, szólunk, szándékosan írtuk csupa nagy betűvel), kedden pedig érkezik a Nemzetközi Nőnap. Mit tesz ilyenkor egy magára valamit is adó szegedi férfiember? Bepánikol és elkezd össze vissza rohangálni, hogy a végén egy drága és közepes(ke) kinézetű csokorral állítson a hercegnője elé. Az utóbbitól szeretnénk megkímélni, egy egészen parádés kínálattal, a Makkosházi körútról.

TE VAGY AZ, MESI?

“Te vagy az, Mars teres lány?” – teszik fel még mindig gyakran a kérdést a Makkosházi körúton három éve működő Mesi Virágoskertjébe lépve. Nem tévednek nagyot: Deák Emese hosszú éveken át volt a Mars Téri Piac közönségkedvenc virágárus lánya, aki nem bírta kordában tartani az álmait és belevágott élete legnagyobb és legrázósabb kalandjába. 2019-ben, közel nulla forinttal a zsebében, gyalog, szinte a semmiből nyitotta meg Mesi Virágoskertje nevű üzletét a Makkosházi körúton, amit tavaly a szomszédos, Mesi Mesebeli Cukrászdája követett.

A jelek szerint parádés ötlet volt, a kertészetbe lépve valami egészen eszelős (bocs, Mesi) látvány fogadott bennünket:

REKORD MENNYISÉGŰ NŐNAPI VIRÁG

Rákérdeztünk a Magyar Rekordok Szövetségénél, hogy hivatalosan létezik – e az “egyszerre legtöbb, virágüzletbe bezsúfolt virág” rekordja.Egyelőre nincs ilyesmiről adata a szövetségnek, de amit hétvégi ott jártunkkor láttunk, szerintünk simán beférhetne a nagy könyvbe. Mesi és párja, Laci éjjel-nappal dolgoztak az ipari mennyiségű virág bepakolásán és elrendezésén, az eredmény – mint videónkból is látszik – valami egészen fenomenális lett.

A romantikus kedvű szegedi urakat:

  • többezer szál vágott virág,
  • szobai és kültéri növények,
  • és egy komplett, nőnapi virágvásár várja.

Megpróbáltuk megszámolni, mennyi lehet a vágott virág mennyisége, az egy csokorba helyezett adagokat felszorozva a cikk írója 14.300 – at, az operatőr kollégánk kereken 15 ezret saccolt.

Szóval, nőnapi virágvásárra fel, már csak azért is, mert Mesi Virágoskertjében még a parkolással sem kell vesződnöd: rögtön, az üzlet előtt tágas megállási lehetőség vár.

Ugorj el, megéri:

  • Mesi Virágoskertje
  • Szeged, Makkosházi körút 11.
  • Telefon: +36 (30) 149 3225

Operatőr: Magyar Andor

Fotók: Szűcs Péter

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: my company
'Fel a tetejéhez' gomb