Mindenmás

Napi pakk: kissé felhős, de azért napos időjárást és jótékonysági estet hoz a szerda Szegedre

Csodás napsütéses, olykor kissé felhős időjárást hoz a szerda Szegedre. Mondjuk, hajnalban melegünk biztos nem lesz, hiszen -5 fokkal indul a nap, de napközben már 7 fokig is felkúszhat a hőmérő higanyszála. A tavaszra még egy kicsit várni kell, de az Agórában rendezett jótékonysági estre viszont már nem: ma az Ukrajnából menekülteknek gyűjtenek Szegeden, és a bevételt nekik is ajánlják majd fel. Kávét a kézbe, befutott a Szeged365 napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Franciska, Fanni, Dominik, Domokos, Domonkos, Elvira, Fáni, Gergely, Gerő, György, Katalin, Katarina, Katerina, Katica, Katinka, Kató, Katrin, Metód és Rebeka nevű olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • 93 éve látta meg a napvilágot Gyurkovics Zsuzsa, Jászai Mari-díjas (1975) színésznő.
  • 88 éve született Jurij Gagarin, orosz asztronauta, az első ember aki eljutott az űrbe.
  • 65 éve Budapesten megszületett Bajor Imre színművész, humorista, showman. Bajor Imre 2014-ben hunyt el.
  • Ma 58 éves lett Juliette Binoche francia színésznő (Három szín: kék, piros, fehér, Az angol beteg, Csokoládé).
  • 42 éve megszületett Zámbó Krisztián, énekes, Zámbó Jimmy fia.
  • 22 éve gyilkosság áldozata lett Soproni Ági színésznő. Megölését saját fia, Petróczi András és annak barátja, Lázár Zsolt hajtották végre.

NAPOS, OLYKOR FELHŐS IDŐJÁRÁSUNK LESZ SZEGEDEN

Szerdán is marad a napos, olykor felhős időjárás Szegeden, de számottevő csapadéktól nem kell tartani. Az előrejelzések szerint csak elszórtan alakulhat ki egy-egy zápor, és ezúttal az északi-északnyugati szél lehet élénk, néhol erős. Hajnalban ismét fagyni fog, -5 fokig hűl le a levegő hőmérséklete, majd napközben már 7 fok valószínű Szegeden.

JÓTÉKONYSÁGI EST LESZ MA AZ AGÓRÁBAN

Egy újabb remek, szegedi kezdeményezés indult az orosz-ukrán háború által sújtott emberek megsegítésére, mint a Segítség az ukrajnai civileknek nevű csoport létrehozója, Brillmann Zsolt megkeresésünkre elmondta, a március 9-re szervezett jótékonysági est bevételeit a háború elől menekülők részére ajánlják fel.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb