Szegedi ArcokVideo365

Szegedi Sikersztori: szolárium-láncot alapítani, 22 évesen, úgy, hogy a végére mindenki barát lesz mindenkivel? Mutatjuk, hogy kell csinálni!

Hogyan vészeli át 16 év próbatételeit egy szegedi szoláriumos vállalkozás, kezdve a 2008-as világválsággal, majd folytatva a Covid-lezárásokkal, úgy, hogy még bővülni is tud? Ha a kérdésre a válaszod valamiféle csoda-csoki-cső, rossz helyen keresgélsz, a szegedi Fénytenger Szoláriumok tulajdonosa egészen másban hisz (bár a high-tech cuccok náluk is megvannak): baráti viszony a kollégák és a vendégek között és egy olyan közvetlen feeling, amilyet még sehol máshol nem éreztünk. A hosszú hétvégén elugrottunk a legrégebbi és a legújabb szalonjukba és tényleg olyan volt, mintha hazaértünk volna. Csak közben még jól le is barnultunk. Szegedi sikersztori, egyben “tárlatvezetés” egy fiatal szegedi vállalkozóval, aki 22 éves kora óta utazik a szolárium-bizniszben.

“22 éves koromban indítottam a szolis bizniszt, a mai napra jutottam el oda, hogy már hármat üzemeltetek” – magyarázta a Fénytenger Szolgárium Stúdiók tulajdonosa, Ördög István. Baráti a viszony mind az alkalmazottakkal, mind a vendégekkel, ez igazából a vállalkozás igazi feelingje, mint magyarázta, egy olyan stúdiót álmodott meg,

  • ahová szívesen menne be vendégként,
  • ahol szívesen dolgozna,
  • és úgy általában, amit mindenki a sajátjának érezhet, legyen az illető vendég, kolléga vagy tulaj.

OLYANOK A KOLLÉGÁK ÉS A VENDÉGEK, MINT EGY NAGY, BARÁTI BRANCS

A két régebbi stúdió kollégái és vendégköre gyakorlatilag már-már egy baráti társaságot alkot, annyira közvetlen a viszony (ez elég jól átjön az ott jártunkkor lőtt felvételeken is). Az első két Fénytenger szoli Tarjánban van, a legrégebbi, 16 éve megnyitott a Retek utcában, a második attól 800 méterre, a Kereszttöltés utcában. A harmadik, legnagyobb egység pár hete nyílt meg, a Honvéd tér 5/B-ben. Mint a tulajdonos elmondta, mindhárom Fénytengerben alap, hogy profi gépek és csövek várják a vendégeket, ráadásul az álló szoláriumokban beépített vibrotréner is van, amely a letapadt izomrostokat fellazítja, így több oxigént szállít a szervezet, amitől az ember lánya vagy fia gyorsabban barnul, meg persze, egészen szórakoztató a dolog: állsz, barnulsz, a vibrotréner pedig kellemesen “birizgál” közben.

OLYAN, MINTHA A TENGERPARTON LENNÉL, CSAK EHHEZ A BEACH-HEZ NEM KELL REPÜLŐRE SZÁLLNOD

“Olyan mintha egy tengerparton lennék, imádom, kikapcsol” – magyarázta az egyik vendég, Oláhné Molnár Tímea, aki ott jártunkkor ugrott be egy 8 perces szolizásra. Ha már pont ott voltunk, megkérdeztük, van-e kedve egy kicsit szerepelni a készülő videónkban. Volt, Timi barnult, Pisti mesélt, Andor kolléga kamerája pedig forgott.

Mielőtt tovább kattintanál a felvételre, van egy pro tippünk:

  • válaszd március végéig (meg persze utána is) a vadonatúj, Honvéd téri Fénytengert,
  • kérj egy 30 perces bérletet,
  • és a nyitás örömére 40 percet kapsz érte.

Szóval, 40-et, a 30 áráért. A Honvéd téri egyébként piszok jó helyen van, már csak azért is, mert a szegedi belváros azon kevés pontjainak egyikén van, ahol pofon egyszerű parkolni. Ami viszont megszokást igényel, hogy – mivel egy egészségügyi központban üzemel – meg kell, hogy nyomd a kaputelefonon a 7-es gombot. Ördög István tulajdonos-alapító máris megmutatja, hogyan:

Fénytenger Szolárium Stúdiók

  • Kereszttöltés utca 17.,
  • Retek utca 21/A.,
  • és a legújabb helyen: Honvéd tér 5/B.

Nyitvatartás: 

  • Hétfőtől péntekig: 9-20-ig,
  • Szombat: 9-14-ig, 
  • Vasárnap: zárva.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb