SportSzegedi Arcok

Szegedi Sikersztorik: Horváth Krisztofert, a Szeged-Csanád Grosics Akadémia játékosát beválogatták a U21-es magyar válogatott keretébe

Igazán megtisztelő felkérést kapott Horváth Krisztofer, a Szeged-Csanád Grosics Akadémia középpályása, akit Gera Zoltán szövetségi kapitány beválogatott a San Marino és a Lengyelország elleni Eb-selejtezőre készülő U21-es magyar válogatott keretébe – tette közzé a hírt a Szeged-Csanád GA hivatalos oldalán.

HORVÁTH KRISZTOFER MÁRCIUS 24-ÉN, MAJD MÁRCIUS 29-ÉN LÉP PÁLYÁRA AZ U21-ESEK KÖZÖTT

Az U21-es magyar válogatott számára még négy Eb-selejtező van hátra a sorozatból, amelyből az elsőre március 24-én kerülhet sor, amikor is San Marinót fogadják a Hidegkuti-stadionban. A következő mérkőzést nem sokkal ezután március 29 -én játsszák a lengyelországi Zabrzében.

Erre a két mérkőzésre szóló keretbe kapott meghívót Gera Zoltántól a Szeged-Csanád Grosics Akadémiában kiemelkedően teljesítő Horváth Krisztofer. A fiatal középpályás először szerepelhet az U21-esek közt.

A FIATAL JÁTÉKOS A HARMADIK HELYEN ÁLL A MERKANTIL BANK LIGA GÓLLÖVŐ LISTÁJÁN

A 2002-es születésű játékos a nyolc tavaszi bajnoki mérkőzésen nyolc gólt szerzett, összességében pedig tizenhármat. Kiemelkedő eredményével pedig kiérdemelte a harmadik helyet a Merkantil Bank Liga góllövő listáján.

Forrás: Szeged-Csanád GA

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb