Mindenmás

Kigyulladt egy autó Mórahalomnál, tűz ütött ki az M5-ös mellett, Szegednél

Egy autó motortere égett szerdán Mórahalomnál, a Röszkei úton – adta hírül a Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A szegedi hivatásos és a mórahalmi önkéntes tűzoltók eloltották a lángokat, majd visszahűtötték az izzó alkatrészeket. Az esetben senki sem sérült meg. 

További, katasztrófavédelmi híreink az elmúlt 24 órából:

NÉGY HEKTÁROS TERÜLET ÉGETT AZ M5-ÖS MELLETT

Négy hektáros terület égett szerdán délután az M5-ös autópálya mellett Szegednél. A város hivatásos egységei rövid idő alatt eloltották a lángokat, a tűz nem okozott károkat a környezetben. 

AKNÁBA SZORULT EGY KISTEHERAUTÓ KEREKE MAKÓN

Aknába szorult egy kisteherautó kereke szerdán Makón, a Mikes Kelemen utcában. A makói hivatásos tűzoltók egy speciális emelőpárna segítségével szabadították ki a járművet. A beavatkozást követően a forgalom rövid időn belül helyreállt az érintett útszakaszon. 

MOCSÁRBÓL MENTETTEK KI EGY TÖRÖK FÉRFIT ÁSOTTHALOMNÁL

Mocsárból szabadítottak ki egy embert a tűzoltók Ásotthalom közelében, a településtől 7 kilométerre – közölte szerdán az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. Mint írják, az illető mellkasig elsüllyedt egy mocsárban, és a saját erejéből nem tudott kijönni. A Maros Mentőcsoport a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett csónakkal, mászóöv és mentőkötél segítségével kiszabadította és biztonságos helyre vitte a bajbajutottat. A mentést a mórahalmi önkéntes tűzoltók is segítették.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb